Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de marți, 17 martie

de: Dana Cazacu
17 03. 2020

Cel mai intens reality din istoria televiziunii, „Survivor România” a început pe 18 ianuarie. Două echipe „Faimoșii” și „Războinicii” se luptă în cea mai dură competiție. Survivor România este difuzat de Kanal D de sâmbătă până marți. O bătălie unică, un singur Supraviețuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dură competiție din istoria televiziunii: „Survivor România”! Așteptarea a luat sfârșit! Mai sunt câteva ore până la cea mai intensă confruntare dintre Faimoși și Războinici! În această seară, de la 20:00, pe Kanal D!

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de marți 17 martie

Panică în echipa faimoșilor. Elena a leșinat sub privirile speriate ale colegilor de echipă. Se pare ca Elena a leșinat după ce s-a tăiat în cuțitul de cocos. Tăietura se pare că ar fi una destul de adâncă și de gravă.

”Am văzut niște fețe așa deaspura mea care țipau și mă plenseau și nu înțelegeam ce se întâmplă. Mi-am dat seama că mă doare puțin capul în spate, probabil că am dat și puțină ”teastă”. Colegii mei erau foarte drăguți, nu știau ce să-mi mai facă”, a spus Elena Ionescu.

”Ea s-a speriat mai tare. A văzut că era o tăietură diferită față de ce cunoștea ea, dar destul de adâncă”, a spus Mihai Onicaș.

Care a fost premiul pus la bătaie în ediția de luni la ”Survivor România”

Premiu spectaculos în ediția de luni seară în Survivor România! Dan Cruceru a făcut un anunț care a bucurat ambele echipe.

”Echipa care câștigă va primi mâine dimineață un mic dejun pe cinste. Dar nu este tot! Fiecare membru al echipei câștigătoare va primi, în premieră în Survivor, câte un masaj”, a spus Dan Cruceru.

Accidentare fără precedent! Karina, în lacrimi la pământ!

Accidentare fără precedent pentru Karina. Emy a împins-o prea tare și aceasta s-a lovit la glezna stângă. Ce reacție a avut Emy imediat după ce a împins-o!

Inițial, aceasta nu și-a dat seama cât de tare a împins-o și a spus că s-a gândit la cum rădeau colegii ei de generală de ea, în momentul în care a intrat în teren. Karina nu a avut nicio șansă în fața acesteia, care a punctat fără drept de apel.

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de marți 17 martie.

Karina, în lacrimi la pământ!

În lacrimi, Karina a fost ajutată de colegi sa iasă din echipamentul de joc și a primit imediat îngrijire medicală. Bineînțeles, spiritele s-au încins între cele două echipe. Lola i-a acuzat pe faimoși de faptul că fac glume în momentul în care un om este la pământ.

Medicii au concluzionat faptul că este doar o entorsă și că își va reveni.

Ce echipă a câștigat cel mai râvnit premiu de până acum. Cât a fost scorul final

Joc plin de tensiune la ”Survivor România”. Ambele echipe și-au dorit cu ardoare premiul pus la bătaie. Faimoșii și Războinicii au jucat ”sumo”, iar jocul nu a fost unul lipsit de incidente. Karina s-a accidentat, iar tensiunea dintre cele două echipe a atins cote alarmante.

Scorul final a fost de 10 la 4, în favoarea Războinicilor. Așadar, aceștia se vor bucura în ziua următoare de un mic dejun copios și de un masaj pentru fiecare membru al echipei.