Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de luni, 11 mai

Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de luni, 11 mai
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D - ediția de luni 11 mai.

Cel mai urmărit reality show de pe Kanal D, prezentat de către Dan Cruceru, de apropie de final. Emisiunea poate fi urmărită patru zile consecutiv, de sâmbătă până marți, de la ora 20:00. Urmăriți ediție din această seară pentru a vedea ce se mai întâmplă la Survivor România.

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – ediția de luni 11 mai

Miza jocului de duminică seară a fost imunitatea individuală, iar atmosfera a fost încărcată, Emy izbucnind în plâns la un moment dat în timpul ediției de duminică seară. Ea a fost câștigătoarea jocului pentru imunitate de sâmbătă seară și probabil că tensiunea își spune cuvântul. Colegii din echipa Faimoșilor au încurajat-o:

„Gata, relaxează-te”, i-au spus colegii.

Emy și Ghiță, câștigătorii ediției trecute

Emy este câștigătoarea ediției de duminică seară, temerile Războinicilor adeverindu-se. Ea a învins-o pe Lola în finală și a obținut imunitatea individuală, dar nu a câștigat încă dreptul de a nominaliza pe cineva pentru eliminare în consiliu. Echipa Războinicilor nu își dorea ca Emy să fie câștigătoarea deoarece, consideră ei că aceasta ar fi influențată la nominalizare.

Dintre băieți a câștigat Ghiță, el având o singură viață înaintea ultimelor două jocuri. El va merge în al treilea joc pentru imunitate.

Iancu a câștigat imunitatea și dreptul de a nominaliza un concurent

Iancu a jucat contre lui Emy și Ghiță, câștigând cel de-al treilea joc și obținând imunitatea individuală și dreptul de a nominaliza un concurent pentru eliminare.

Jocul de imunitate de duminică seară le-a testat echilibrul concurenților. Iancu s-a ținut tare și părea că poate să stea nemișcat încă mult și bine. Prima care a fost eliminată a fost Emy. Ea a părăsit jocul cu zâmbetul pe buze. Într-un final Ghiță a fost nevoit să se declare învins, după ce a acumulat 3 avertismente.

Ema a fost eliminată de la Survivor România

În competiția Survivor România au mai rămas 7 concurenți, ultima eliminată fiind Ema. Au mai fost nominalizați alături de ea Ghiță și Cezar.

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D - ediția de luni 11 mai.
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – ediția de luni 11 mai.

„În niciun caz nu sunt lacrimi de tristețe. Sunt foarte fericită că am ajuns până aici. Nimeni nu ar fi pariat, nici soțul meu, ar fi pariat până la ultima jumătate. Celor 7 le urez să rămână cel mai bun, cel mai sincer, cel mai curajos și îmi doresc să rămână cel pe care l-am menționat eu într-un interviu”, a declarat Ema după ce a fost eliminată din competiție.

„Nu m-am așteptat să ajung până aici și nu mi-a dat nimeni nicio șansă să ajung până aici”, a mai spus Ema.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI