Surse: De ce a fost bătută Daniela Crudu. Iubitul luptător profesionist și-a ieșit din minți. Poliția a intrat pe fir

Surse: De ce a fost bătută Daniela Crudu. Iubitul luptător profesionist și-a ieșit din minți. Poliția a intrat pe fir
Motivul pentru care Daniela Crudu a fost bătută de iubit

Controversele amoroase se pare că nu vor înceta niciodată în ceea ce o privește pe Cruduța. Dacă de obicei ne-a obișnuit cu povești întortocheate de amor și eșecuri nenumărate, acum a șocat pe toată lumea cu stadiul în care a ajuns din cauza unui bărbat. Care a fost motivul pentru care iubitul ei i-a aplicat corecțiile aferente?

Motivul pentru care Daniela Crudu a fost bătută de iubit

Daniela Crudu a fost bătută de iubitul său care este un luptător profesionist croat. Aceasta a sesizat poliția la orele 5 ale dimineții. Cazul a fost preluat de autorități, dar bruneta încă refuză vehement să depună plângere împotriva celui pe care îl iubește. Cu toate astea, poliția a intrat pe fir și l-a chemat deja pe bărbat la audieri. Dacă spitalizare Danielei Crudu trece de 10 zile, plângerea se va face automat, încercând în zadar să-l ferească pe sportiv de plata pentru ceea ce i-a făcut. Mai mult decât atât, iubitul vedetei a recunoscut deja că i-a dat o palmă, mai apoi aceasta a căzut și s-a lovit cu capul de ceva, conform impact.ro.

Cu toate astea, ajunsă la spital, Cruduța le-a spus specialiștilor că a avut un accident, nicidecum că ar fi fost victima violenței domestice. Sursa citată mai precizează și că scandalul a început de la niște mesaje. Fosta asistentă păcătoasă se pare că îi călca strâmb croatului, acesta văzând-o clar că ea conversa cu un alt bărbat. Amintim că episodul urât s-a petrecut în această dimineață. Bruneta a ajuns de urgență la spital cu nasul spart, traumatism cranio-facial și o entorsă la gleznă. Din păcate, medicii urmează să o opereze după ce va fi transportată la o altă clinică din București.

Motivul pentru care Daniela Crudu a fost bătută
Motivul pentru care Daniela Crudu a fost bătută

Cruduța, bătută crunt de iubit

„La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secția 25 Poliție a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei. Polițistii sosiți la fața locului, au luat legătura cu persoana vătămată care și-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment”, informează Poliția Capitalei.