Surpriză totală la Antena 1! Jador va apărea în două emisiuni. Primele detalii

Surpriză totală la Antena 1! Jador va apărea în două emisiuni. Primele detalii
Surpriză totală la Antena 1! Jador va apărea în două emisiuni. Primele detalii

Numele lui Jador a devenit sonor odată cu participarea la show-ul matrimonial difuzat de Kanal D. Cântărețul de manele nu se limitează însă la această experiență căci, de curând, a semnat contractul cu Antena 1. Artistul va putea fi văzut nu în una, ci în două emisiuni. Mai multe detalii, în continuare.

La ce emisiuni va putea fi urmărit Jador

Drumul spre celebritate nu a fost unul anevoios pentru Jador, fostul concurent de la „Puterea Dragostei“. Cântărețul de manele s-a făcut imediat remarcat, iar acum televiziunile „se bat“ pe el.

Artistul se bucură de un succes neînchipuit și pe Youtube, unde melodiile sale ajung mereu pe locul unu. Pare-se că, acum, toată lumea dorește să facă o colaborare cu el.

Manelistul nu a uitat, însă, de unde a plecat, chiar dacă acum a ajuns recunoscut și are câștiguri frumoase. Astfel, Jador își ajută familia ori de câte ori poate.

Recent, manelistul a anunțat că cei ce îl simpatizează îl vor putea vedea destul de des pe micul ecran, căci va apărea nu în una, ci în două emisiuni. Prima emisiune va debuta în toamnă și este vorba despre mult cunoscutul show prezentat de Nea Mărin la Antena 1, unde îi va avea drept colegi pe Ruby, Shift și Lino Golden. Vedeta din lumea manelelor va avea și un reality show la Antena Stars.

Cântărețul are și o surpriză pentru fani

Mai mult, Jador spune că le-a pregătit și o surpriză susținătorilor săi.

Jador a făcut furori la „Puterea Dragostei“
Jador a făcut furori la „Puterea Dragostei“

„Alături de mine este cameramanul de la Antena Stars. O să apară o emisiune despre viața și lucrurile pe care le fac, despre ce se întâmplă la cântări și cu fetele, cu gagicile… Asta va fi relatat în emisiune. De asta nici nu prea am mai făcut vloguri, ca să vedeți în emisiune totul. M-au prins în chiloți, în toate ipostazele. O să apară un serial cu viața lui Jador pe Antena Stars“, a declarat cântărețul de manele, potrivit viva.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI