Surpriza pe care Toni Iuruc i-o pregătește Simonei Halep. A fost dat de gol

Surpriza pe care Toni Iuruc i-o pregătește Simonei Halep. A fost dat de gol
Surpriza pe care Toni Iuruc i-o pregateste Simonei Halep

Bat clopote de nuntă pentru Simona Halep și Toni Iuruc. După ce s-a pozat cu inelul de logodnă, tenismena româncă și iubitul ei sunt ocupați până peste cap cu pregătirile de nuntă. Cum a fost dat de gol viitorul soț al numărului 3 mondial la tenis feminin.

Surpriza pe care Toni Iuruc i-o pregătește Simonei Halep

Renumitul om de afaceri este gata de a ajunge pentru a treia oară în fața altarului alături de cea mai bună jucătoare de tenis din România și a treia cea mai bună din lume. Simona Halep și iubitul ei vor face nunta în curând, spre bucuria fanilor ex-liderului mondial.

Toni Iuruc i-a adresat cea mai importantă întrebare partenerei sale în urmă cu o săptămână, în timpul unei conferințe de presă organizată de tenismena din Constanța. Potrivit jurnaliștilor de la playsport.ro, la doar câteva zile după ce s-au logodit oficial, afaceristul a fost zărit într-un magazin Rolex din cartierul Primăverii din Capitală.

Iubitul Simonei Halep a fost zărit vorbind agitat la telefon, înainte să intre în reprezentanța celor de la Rolex. Probabil Toni Iuruc se gândește să-i facă o surpriză viitoarei sale soții, iar cu toții știm că Simona Halep are o colecție impresionantă de ceasuri de la marca Hublot.

Cât costă inelul de logodnă pe care Toni Iuruc i l-a dăruit Simonei Halep

Simona Halep și Toni Iuruc au dus lucrurile la un alt nivel, iar cei doi au arătat mai multor prieteni o imagine în care jucătoarea de tenis româncă purta pe deget inelul primit de la iubitul ei. Toni Iuruc are vârsta de 42 de ani și este un milionar machidon, care a mai fost căsătorit de două ori.

Cei doi parteneri s-au afișat prima dată împreună, acum doi ani, după finala câștigată de româncă la Wimbledon, în anul 2019. Simona Halep și Toni Iuruc au fost însă mereu discreți în ce privește viața personală și mai ales planurile de viitor.

Bijuteria de lux pe care Simona Halep l-a primit de la Toni Iuruc este o bijuterie din aur alb de 18 carate, cu diamant de 4,16 puncte, dar și cu un diamant de 2,11 carate, scrie Playsport.ro. Astfel, prețul inelului primit de sportivă valorează nu mai puțin de 24.000 de euro. Nu oricine își poate permită o astfel de achiziție, însă se pare că pentru Toni Iuruc banii nu reprezintă o problemă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI