Surpriza oferită de Simona Halep. Cine este jucătorul de top cu care se înțelege cel mai bine. „E foarte prietenos cu mine”

Surpriza oferită de Simona Halep. Cine este jucătorul de top cu care se înțelege cel mai bine. „E foarte prietenos cu mine”
Simona Halep s-a retras din turneul de la Cincinnati din cauza unei accidentări la coapsa dreaptă

Surpriza oferită de Simona Halep. Jucătoarea din Constanța a decis să se retragă din turneul de la Cincinnati, înainte de partida din turul 2 contra rusoaicei Veronika Kudermetova. Ea acuzase în mod vizibil probleme mari la piciorul drept în timpul meciului din primul tur. Într-un interviu acordat în timpul șederii la Cincinnati, Simona Halep a oferit un răspuns neașteptat când a fost întrebată cu ce jucător din circuitul masculin se înțelege cel mai bine.

Surpriza oferită de Simona Halep

Surpriza oferită de Simona Halep. Ocupanta locului 6 WTA n-a apucat să se bucure prea mult de titlul obținut la Toronto. Românca a avut parte de un meci dificil, cu Anastasia Potapova, în primul tur al turneului de la Cincinnati. Chiar dacă a câștigat,  jucătoarea din Constanța a fost chinuită teribil de dureri la piciorul drept.

Simona Halep a decis să se retragă înaintea meciului din turul 2 contra altei rusoaice, Veronika Kudermetova, așa cum unii anticipau. WTA a anunțat că românca a acuzat probleme la coapsa dreaptă, așa că a decis să nu joace, pentru a nu suferi o accidentare mai gravă înainte de US Open, care va avea loc în perioada 29 august – 11 septembrie. Ea a primit un cec de 16.340 de dolari și 60 de puncte WTA.

Cine este jucătorul de top cu care se înțelege cel mai bine. „E foarte prietenos cu mine”

Simona Halep a apucat să acorde un interviu pe timpul șederii sale la Cincinnati. În cadrul acestuia, fostul lider mondial a fost întrebată cu ce jucător din circuitul masculin se înțelege cel mai bine. Spre suprinderea multora, probabil, românca a rostit numele unui tenismen din Rusia, Karen Khachanov, locul 28 ATP.

„Karen Khachanov e foarte prietenos cu mine, mereu vorbim când ne vedem. E mereu frumos să împarți emoțiile turneului cu jucătorii din circuit”, a spus Simona Halep la Cincinnati, citată de eurosport.ro.

Amicul Simonei Halep ocupă, la ora actuală, locul 28 ATP. Cea mai bună clasare a avut-o în 2019, când a fost pe poziția a 8-a. Khachanov nu traversează o perioadă prea bună. El nu a mai legat trei victorii consecutive din luna mai, de pe zgura de la Roland Garros. Patru turnee câștigate are Khachanov în carieră. Ultimul, în 2018, la Mastersul 1000 de la Paris.

Simona Halep a declarat, de-a lungul timpului, că a legat prietenii cu cehoaica Petra Kvitova, dublă câștigătoare la Wimbledon și cu fostul lider mondial, australianca Ashleigh Barty, retrasă din activitate. De asemenea, are o relație foarte bună cu conaționala sa, Irina Begu. Halep urmează să participe la US Open, ultimul turneul de Grand Slam al anului, ce va debuta pe 29 august. La ediția trecută, ea a ajuns până în optimile de finală.