Surpriza neplăcută pe care a avut-o Ion Iliescu de ziua lui. Cu ce s-a trezit în fața casei

de: Anca Lupescu
07 01. 2022

Fostul președinte Ion Iliescu a primit un cadou teribil chiar de ziua lui. Politicianul a fost hărțuit chiar de Sfântul Ion, când s-a trezit în fața casei cu un obiect cel puțin ciudat. De altfel, nu este prima oară când se întâmplă așa ceva în fața casei sle. De câțiva ani, în ziua de Sfântul Ion, o persoană vine în fața locuinței politicianului și face scandal. Anul acesta, el a venit cu o sorcovă și i-a urat lui Ion Iliescu să ajungă la pușcărie.

Ce cadou a primit Ion Iliescu de Sfântul Ion

Ion Iliescu s-a trezit cu un pat de pușcărie în fața casei. De câțiva ani de zile, la locuința lui se întâmplă mereu astfel de incidente de Sfântul Ion. Protestatarul Marian Ceaușescu este cel care vine anual pentru a îi striga lucruri fostului președinte.

De data aceasta, mai mulți protestatari #rezist în frunte cu Marian Ceaușescu au mers la locuinţa lui Ion Iliescu pentru a-i transmite că merită să ajungă la închisoare.

Ei au scandat lozinci împotriva politicianului și au adus un pat de pușcărie și cătușe, strigând că doresc închisoare pentru Ion Iliescu.

Au intervenit jandarmii

Jandarmii au intervenit în zonă şi au trecut la legitimarea celor prezenți.

Ion Iliescu are 91 de ani și s-a retras din viaţa publică de mai mulți ani din cauza problemelor de sănătate.

În urmă cu 12 ani, Ion Iliescu a avut o intervenție chirurgicală la artera coronariană în Paris.

„Nu a fost vorba despre o operație. Nu a presupus deschidere sau spitalizare. A fost pur și simplu o coronografie. Totul a durat 20 de minute”, a declarat atunci Ion Iliescu.

„Controlul a ieșit pozitiv, dar s-a considerat oportun să-l implanteze pe al șaselea”, spunea Ion Iliescu.