Superstiția pe care o are Andreea Mantea de Revelion. Ce va face de sărbători

de: Ștefan R. Apostol
22 12. 2020

Andreea Mantea, în vară, pleca de la cârma show-ului ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D. După aproape un an de stat în Turcia, Andreea Mantea revenea în țară. De atunci fanii o pot urmării într-un reality show, cu ea personaj principal. Trăiește în această perioadă și o frumoasă poveste de dragoste, deci Revelionul nu o va prinde singură.

Andreea Mantea, pregătiri intense pentru Revelion

Andreea Mantea, deși cu un gust amar după despărțirea de show-ul ”Puterea Dragostei”, a reușit să revină pe micul ecran, în reality-show-ul care o are ca protagonistă, aproape în fiecare zi a vieții ei. Cum era și normal, în această perioadă, Andreea Mantea se pregătește intens pentru Crăciun și pentru seara de Revelion.

Vedeta a povestit recent despre bătaia cu făină avută cu fiul ei, un mic neastâpărat, dar drăgălaș, dar și despre faptul că iubește și se simte fericită. Deși nu și-a pus încă problema unei noi căsnicii, Andreea Mantea, întrebată de o posibilă nouă sarcină a spus nu.

Cât privește superstițiile, vedeta recunoaște că nu prea are și nu prea crede în ele. Cu toate astea, Andreea Mantea a recunoscut că în noaptea de Revelion, obligatoriu, un accesoriu trebuie să fie de culoare roșie. Ce să mai credem noi? Crede sau nu Andreea Mantea în supersiții?

”Întodeauna port ceva roşu în noaptea de Revelion, dar nu ştiu dacă o pot încadra la categoria tradiţii.

Îmi plac colindele, îmi place să primesc colindătorii, dar anul acesta, din cauza pandemiei vom fi noi acasă, la brad, şi se vor auzi colindele în boxe.”, spune vedeta.

”Trăiri alături de Andreea Mantea”

Reality-show-ul în care vedeta este protagonista este chiar vedeta, o face să fie mai vulnerabilă, și mult mai aproape de telespectatorii și fanii ei. cel puțin asta povestește vedeta recent, într-un interviu acordat celor de la OK Magazin.

Cu bunele și cu relele, Andreea Mantea și-a asumat tot ceea ce telespectatorii văd seară de seară, la Kanal D. Iar asta nu face alteva decât să o apropie de fani, mai recunoaște vedeta.

”Prin intermediul emisiunii telespectatorii mă pot descoperi aşa cum sunt. Cu bune şi cu rele, camerele de filmat mă însoţesc aproape peste tot şi mă surprind în toate ipostazele. Fie că am o zi mai bună sau mai puţin bună, vreau să mă arăt publicului aşa cum sunt.

Până la urmă, sunt om, am aceleaşi trăiri ca oricare dintre cei care mă privesc, trăiesc clipe de fericire, de bucurie, mă descopăr în fiecare zi altfel, întâmpin greutăţi sau dificultăţi în a rezolva anumite situaţii, iubesc, am parte de dezamăgiri.

Şi, pe lângă faptul că telespectatorii mă pot cunoaşte pe de-a-ntregul, se pot bucura şi de clipe frumoase, de voie bună, de oameni cu poveşti interesante, de farsele pe care le fac împreună cu invitaţii fiecărei ediţii.”, povestește vedeta tv.