14 sept. 2024 | 13:54

Supermarketul care oferă cele mai atractive salarii din România. Câți bani primește lunar un casier

Social
Supermarketul care oferă cele mai atractive salarii din România. Câți bani primește lunar un casier
Supermarketul care oferă cele mai atractive salarii din România. Câți bani primește lunar un casier

Mii de români lucrează în domeniul comercial, fie pe post de casieri, fie la manipularea mărfurilor din depozitele magazinelor. Nu toate marile magazine oferă aceleași salarii angajaților. Care este supermarketul care are cele mai atractive pachete salariale din România și cât poate câștiga un casier, în medie.

Magazinul care își plătește cel mai bine angajații

Meseria de casier este remunerată diferit de la un lanț la magazine la altul. Cele mai mari salarii sunt, în general, la supermarketuri și hypermarketuri, în timp ce la magazinele de cartier, veniturile sunt ceva mai mici. În 2024, lanțul de magazine care oferă cele mai tentante pachete salariale pentru angajați este Lidl.

Retailerul german continuă să se poziționeze ca unul dintre cei mai atractivi angajatori din acest domeniu. Luna aceasta, Lidl face noi angajări pentru magazinul din Voluntari, fiind disponibile posturi de casieri. Pe lângă salariu, angajații au și alte beneficii, precum și posibilitatea de a avansa.

La salariul de bază se pot adăuga anumite bonusuri și prime, dacă angajații lucrează în weekend sau fac ture de noapte. Astfel, salariul unui casier poate ajunge la aproape 7.000 de lei pe lună, brut, ceea ce înseamnă puțin peste 3.500 de lei net, în funcție de ore suplimentare și sporuri.

Angajații primesc și tichete de masă

Pe lângă salariul propriu-zis, angajații primesc și bonuri de masă, care au o valoare de 20 de lei pe zi și se acordă câte unul pentru fiecare zi lucrătoare. În funcție de performanță, angajații Lidl au ocazia să primească bonusuri suplimentare, în unele perioade din an și pot evolua în cadrul companiei, spun reprezentanții Lidl.

Lanțul de magazine Lidl este unul dintre cele mai mari din lume, în prezent având peste 12.000 de magazine în aproximativ 32 de țări. Retailerul german a deschis primul magazin din țara noastră în anul 2011, după ce a cumpărat lanțul de supermarketuri Plus. De atunci s-a extins constant, având magazine deschise în cele mai importante orașe din țară. În prezent, sunt în jur de 350 de magazine Lidl în toată țara, însă urmează să se mai deschidă și altele.

Parteneri
De ce s-a lăsat de școală Nicolai Tand. Momentul care i-a schimbat destinul
Redactia.ro
Fosta soție a lui Alin Oprea, Larisa Uță, dezvăluiri după 3 ani de la divorț „Nu puteam să plâng, voiam să urlu”
Click.ro
„Au făcut un pact cu diavolul”. O companie uriașă a plătit „taxă de protecție” grupării ISIS ca să își continue afacerile în Siria
Digi24
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au văzut TOATE
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Plafonarea RCA, prelungită. Propunere pe masa ASF
EVZ.ro
Decizie importantă a instanței în cazul Danei Marijuana! Ce se întâmplă cu artista
Spynews
Anunț pentru cei care stau la bloc. Se verifică de miercuri, 18 septembrie. Este obligaţia asociaţiilor de proprietari
Capital.ro
Se află în plin divorț, dar au fost surprinși din nou împreună: „Se țineau de mână și se sărutau”
Avantaje
DISPARE ORA de IARNĂ? S-A VOTAT în UE. Ce se întâmplă în ROMÂNIA
Mediaflux
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Ispita Mădălina de la Insula Iubirii a ajuns pe mâinile medicului estetician după ce a suferit complicații. Cum arată acum
Antena 1
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!
Shtiu.ro