03 apr. 2019 | 21:15

Super – bonă digitală și pijamale cu efect calmant. Unde găsești inovațiile pentru bebeluși

Știri generale
Super - bonă digitală și pijamale cu efect calmant. Unde găsești inovațiile pentru bebeluși
Site-ul consumer.healthday.com a atras atenția asupra faptului că dispozitivele inteligente pentru îngrijirea celor mici nu trebuie să îi încurajeze pe părinți să le permită celor mici acces exagerat la telefoane mobile sau tablete. Foto: Consumer.healthday.com

Super bonă digitală, ursuleți care veghează la somnul bebelușilor, pijamale cu efect calmant – sunt doar câteva produse care pot fi văzute la noul târg destinat copiilor și mămicilor.

Evenimentul are loc de joi până duminică (4-7 aprilie 2019) la Romexpo. Acolo expun inovațiile pentru cei mici și pentru părinții care trebuie să aibă grijă de bebeluși aproximativ 300 de firme din mai multe țări.

În cadrul târgului ar urma să fie lansați ursuleţii inteligenţi myHummy, care au grijă de somnul bebeluşilor, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

„Senzorul de somn al ursuleţilor detectează cele mai fine mişcări ale copilului şi declanşează sunete speciale, iar prin conectarea la aplicaţia gratuită myHummy, ursuleţii pot fi controlaţi de la distanţă.” Comunicat organizatori târgul Baby Boom

Bonă care monitorizează audio-video bebelușul, prezentată la Romexpo

Vizitatorii vor putea testa calitățile unui alt produs destinat nou-născuților. Super-bona digitală Halo este, de fapt, un sistem de monitorizare audio-video a celor mici. Este prevăzut cu un carusel muzical, cu sistem integrat de redare a cântecelor de leagăn şi poveştilor, notează AGERPRES.

Cu ajutorul dispozitivului pot fi măsurate temperatura şi umiditatea din camera copilului. Organizatorii mai spun că această super – bonă este dotată și cu senzori speciali de monitorizare a somnului.

Părinți, cupluri care se pregătesc să aducă pe lume copii, bunici dar și simpli vizitatori, curioși să vadă inovațiile din domeniu, pot vedea și modelul de pijama cu efect calmant, care îi face pe nou-născuți ceva mai liniștiți.

Baby Boom: Cărucioare ca la Hollywood și pachete medicale pentru inseminări

Între produsele expuse se numără și cărucioarele Baby Jogger USA, o marcă folosită și de vedetele de la Hollywood dar și scaunul de masă care „creşte” odată cu copilul.

În cadrul evenimentului de la Romexpo este prezentată și cea mai avansată tehnologie din lume privind procesarea celulelor stem, susțin organizatorii.

Cele mai renumite maternităţi private şi de stat din România au pregătit, de asemenea, așa-numitele „pachete de naștere”, oferte pentru viitoarele mămici.

Târgul numit „Baby Boom”, desfășurat în Pavilonul B1 Romexpo, este deschis între orele 10.00 – 18.00 în perioada 4 – 7 aprilie.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
El este Tan, bărbatul de 60 de ani care deţine secretul tinereții fără bătrânețe: "S-a întâmplat natural, organic"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro