Super – bonă digitală și pijamale cu efect calmant. Unde găsești inovațiile pentru bebeluși

Super - bonă digitală și pijamale cu efect calmant. Unde găsești inovațiile pentru bebeluși
Site-ul consumer.healthday.com a atras atenția asupra faptului că dispozitivele inteligente pentru îngrijirea celor mici nu trebuie să îi încurajeze pe părinți să le permită celor mici acces exagerat la telefoane mobile sau tablete. Foto: Consumer.healthday.com

Super bonă digitală, ursuleți care veghează la somnul bebelușilor, pijamale cu efect calmant – sunt doar câteva produse care pot fi văzute la noul târg destinat copiilor și mămicilor.

Evenimentul are loc de joi până duminică (4-7 aprilie 2019) la Romexpo. Acolo expun inovațiile pentru cei mici și pentru părinții care trebuie să aibă grijă de bebeluși aproximativ 300 de firme din mai multe țări.

În cadrul târgului ar urma să fie lansați ursuleţii inteligenţi myHummy, care au grijă de somnul bebeluşilor, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

„Senzorul de somn al ursuleţilor detectează cele mai fine mişcări ale copilului şi declanşează sunete speciale, iar prin conectarea la aplicaţia gratuită myHummy, ursuleţii pot fi controlaţi de la distanţă.” Comunicat organizatori târgul Baby Boom

Bonă care monitorizează audio-video bebelușul, prezentată la Romexpo

Vizitatorii vor putea testa calitățile unui alt produs destinat nou-născuților. Super-bona digitală Halo este, de fapt, un sistem de monitorizare audio-video a celor mici. Este prevăzut cu un carusel muzical, cu sistem integrat de redare a cântecelor de leagăn şi poveştilor, notează AGERPRES.

Cu ajutorul dispozitivului pot fi măsurate temperatura şi umiditatea din camera copilului. Organizatorii mai spun că această super – bonă este dotată și cu senzori speciali de monitorizare a somnului.

Părinți, cupluri care se pregătesc să aducă pe lume copii, bunici dar și simpli vizitatori, curioși să vadă inovațiile din domeniu, pot vedea și modelul de pijama cu efect calmant, care îi face pe nou-născuți ceva mai liniștiți.

Baby Boom: Cărucioare ca la Hollywood și pachete medicale pentru inseminări

Între produsele expuse se numără și cărucioarele Baby Jogger USA, o marcă folosită și de vedetele de la Hollywood dar și scaunul de masă care „creşte” odată cu copilul.

În cadrul evenimentului de la Romexpo este prezentată și cea mai avansată tehnologie din lume privind procesarea celulelor stem, susțin organizatorii.

Cele mai renumite maternităţi private şi de stat din România au pregătit, de asemenea, așa-numitele „pachete de naștere”, oferte pentru viitoarele mămici.

Târgul numit „Baby Boom”, desfășurat în Pavilonul B1 Romexpo, este deschis între orele 10.00 – 18.00 în perioada 4 – 7 aprilie.