Suma uriașă pe care a plătit-o Antena 1 pentru paza de la America Express. Au fost agenți înarmați la fiecare echipă EXCLUSIV

de: Andrei Alexandra
16 01. 2023

America Express, cel mai aventuros reality show din lume, a început duminică, 15 ianuarie, la Antena 1. Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Aurului, pentru a găsi El Dorado și a pune mâna pe premiul de 100.000 de euro. Suma incredibilă pe care șefii de la Antena 1 au plătit-o pentru paza la America Express.

Antena 1 a plătit o avere pentru a asigura protecția concurenților de la America Express

Cele nouă echipe participante la America Express au rămas fără cuvinte, deîndată ce au aterizat pe meleagurile din America Centrală. Odată ajunși în Mexic, localnicii i-au avertizat pe concurenți de gradul ridicat al criminalității din țara lor, ceea ce a însămânțat teama în sufletul anumitor vedete.

Potrivit surselor Playtech, paza și protecția pentru concurenții de la America Express i-ar fi costat enorm pe șefii de la Antena 1. Mai exact, aceștia ar fi scos din buzunar suma uriașă de 100.000 de euro, pentru a se asigura de faptul că participanții își vor putea desfășura probele în tihnă, siguranță și fără probleme.

Fiecare echipă a fost însoțită pe tot traseul de o mașină în care se aflau doi agenți de securitate înarmați. La AmericaExpress a existat întotdeauna o echipa de securitate, însa persoanele de specialitate angajate aveau sarcina de a interveni numai atunci când ar fi izbucnit conflicte.

Cu toate acestea, agenții nu obișnuiau să însoțească echipele pe traseu. În sezonul ce tocmai a debutat pe micile ecrane, fiecare echipă de concurenți a avut propria echipa de securitate.

Nu doar vedetele au fost protejați, ci si prezentatoarea Irina Fodor, producătorii si cameramanii emisiunii, în locul în care se stabilea perimetrul fix de filmare.

Citește și Cine este Bie Adam de la America Express. Scandalul uriaș în care a fost implicată tânăra

Cine este șeful securității de la America Express

Sursele noastre au aflat că șeful securității de la America Express este belgian la origini, fiind vorba despre o persoană care colaborează cu emisiunea de la Antena 1, încă de la prima ediție de Asia Express.

Mai mult de atât, specialistul în cauză ar fi un fost luptător în Legiunea Străină, iar în fiecare echipă menită să asigure siguranța concurenților există un bodyguard din echipa belgianului, precum și o gardă de corp mexicană.

Conform surselor playtech.ro, au existat nenumarate momente in care echipele de securitate au fost nevoite să intervină pentru ca echipele să fie în siguranță.

Citește și Cine este Ovidiu Buta de la America Express. Gestul neobișnuit pe care îl face în fiecare țară pe care o vizitează