Student la Medicină, găsit mort în casă la zece zile după vaccinarea cu AstraZeneca. Ce i-au găsit medicii legiști în stomac

Student la Medicină, găsit mort în casă la zece zile după vaccinarea cu AstraZeneca. Ce i-au găsit medicii legiști în stomac
Student la Medicină, mort după vaccinare

Reacțiile adverse produse de vaccinul AstraZeneca se înmulțesc de la zi la zi, iar oamenii sunt tot mai speriați de acest lucru. Cu toate acestea, mai există persoane care se vaccinează cu acest ser, în speranța că nu vor fi ei cei ghinioniști. Din păcate, acesta a fost și cazul unui tânăr din Franța, student la Medicină, care s-a imunizat cu vaccinul AstraZeneca. Din păcate, la doar zece zile de la momentul vaccinării, tânărul a fost găsit mort în apartamentul în care locuia.

Tânărul avea un stil de viață sănătos

Tragedie imensă în Franța, în orașul Nantes, acolo unde un student la Medicină a decedat la scurt timp după vaccinarea cu AstraZeneca. Penntru că nu mai reușeau să ia legătura cu el, părinții au alertat autoritățile care s-au deplasat imediat la fața locului.

Din păcate, pompierii l-au găsit pe tânărul de 24 de ani fără suflare în propriul apartament. În locuința sa, autoritățile au gpsit și adeverința de vaccinare în care era menționată data și tipul de ser administrat.

Astfel, oamenii legii au aflat că băiatul a fost vaccinat pe data de 8 martie cu AstraZeneca. O anchetă a fost demarată imediat la oridul Prefecturii, urmând a i se efectua necropsia.

Potrivit unor surse apropiate dosarului, raportul necropsiei ar indica sângerări interne cauzate de tromboză”.

Famila tânărului face acuzații grave, susținând că singurul lucru care i-ar fi putut cauza moartea este vaccinul, deoarece acesta avea o alimentație și un stil de viață de invidiat, neavând nicio problemă de sănătate.

Tânărul urma să consulte un medic

În urma vaccinului, studentul la Medicină acuzase niște dureri de stomac, pentru care ar fi dorit să meargă să îl vadă un specialist. Din păcate, nu a mai apucat, murind chiar în locuința sa.

”A avut o durere de stomac, dar nu s-a plâns, nu era genul lui. Cu toate acestea, hotărâse să meargă la medicul său joi după-amiază. Nu a mai avut timp, pentru că a fost găsit mort în noaptea de miercuri până joi. Fratele meu, dincolo de a fi genial, avea grijă de el.

Era atent la ce mânca, făcea sport. Mai presus de toate, nu avea antecedente medicale, nicio boală, nimic. Avea o sănătate perfectă. Deci acest vaccin este singura cauză de care ne putem agăţa pentru a înţelege ce s-a întâmplat”, a dezvăluit fratele tânărului, potrivit Capital.fr.

Fratele victimei a mărturisit, de asemenea, că medicii legiști i-au găsit victimei o cantitate imensă de sânge în stomac, aproximativ 1, 7 litri. Potrivit necropsiei, Anthony Rio ar fi murit în somn, aceasta fiind singura consolare a familiei.

„Medicii ne-au spus că Anthony avea 1,7 litri de sânge în stomac. Singura consolare este că a murit în somn. Ne agățăm de asta: cel puțin nu a suferit”, a mai adăugat fratele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI