18 dec. 2023 | 19:03

Stilista vedetelor Adina Buzatu, sfaturi de aur pentru Crăciun și Revelion: ”De evitat, veți suferi de frig!”. Ce ținute să alegem EXCLUSIV

EXCLUSIV
Stilista vedetelor Adina Buzatu, sfaturi de aur pentru Crăciun și Revelion: ”De evitat, veți suferi de frig!”. Ce ținute să alegem EXCLUSIV

Nu știți cum să vă îmbrăcați, la petrecerea de Revelion, ce model sau culoare să alegeți pentru a ieși în evidență? Vestita stilistă a vedetelor Adina Buzatu ne oferă, în exclusivitate pentru Playtech Știri, câteva sfaturi utile, în funcție de locul unde veți chefui în ultima zi din an. Dar, Adina Buzatu ne avertizează și ce greșeli să evităm, pentru a nu ne îmbolnăvi, dacă petrecem la o cabană, în vârf de munte.

Adina Buzatu: ”Ținutele de Sărbători se adaptează aspectului fizic”

Adina Buzatu susține că, înainte de a ne alege ținuta vestimentară, trebuie să ținem cont de anumiți factori. Deci, chiar dacă vedem în vitrina unui magazin un model tentant, nu trebuie să ne grăbim să-l achiziționăm, până nu-l probăm, pentru a fi sigure că ni se potrivește, în funcție de trăsăturile fizice, de culoarea ochilor, a părului:

”Ținutele de Sărbători se adaptează locului în care petrecem și, sigur, ca de obicei, aspectului fizic, cromaticii personale, stilului și așa mai departe”, spune Adina Buzatu, exclusiv pentru Playtech Știri.

Adina Buzatu, sfaturi pentru bărbați, de Crăciun: ”În mod obligatoriu!”

Adina Buzatu are sfaturi vestimentare și pentru bărbați, nu numai pentru femei. Iată ce ținută ar fi potrivită pentru petrecerea de Crăciun, dacă stați acasă și aveți musafiri:

”Dacă, de exemplu, vorbim de Crăciun și petrecem acasă, bărbații vor purta un sacou, vom evita jeanşii și purtăm în schimb pantaloni din stofă, din flanelul acela moale, de lână sau lână cu cașmir, care e excepțional pentru a sta jos mult timp. În mod obligatoriu, punem cămașă şi cravată.

Întotdeauna ținuta trebuie să fie atent concepută și frumos accesorizată. Dacă preferați varianta cu maletă, e ok, aveți doar grijă că, în general, în casă se face destul de cald, deci trebuie să fie o maletă fină din mătase naturală, cu lână pură virgină, merinos extra fin sau chiar doar lână, dar extrem de subțire”.

Cum să ne încălțăm, de Crăciun: ”Nu stați în papuci!”

Nu știți cu ce să vă încălțați, la petrecerea de Crăciun, dacă sunteți gazde? Iată ce ne recomandă Adina Buzatu, vestita stilistă a vedetelor:

”Doamnele pot purta o rochie până la genunchi, pot purta un sarafan sau o variantă de sacou cu fustă ori sacou cu pantaloni. Atenție la încălțări, nu tocuri foarte înalte! Când vorbim de o petrecere acasă, trebuie alese variante ușor mai comode, însă cu siguranță nu vă sugerez să stați în papuci, nici dacă sunteți gazdă”.

Culorile potrivite pentru Crăciun: ”Vă scot din anonimat!”

Care culori sunt cele mai potrivite, pentru petrecerile organizate de Sărbătorile de Iarnă? Deși mulți aleg roșul, iată care sunt cele mai indicate variante, ca să fiți șic:

”Sigur că, de obicei, oamenii aleg să poarte ceva roșu, de Crăciun. Mi se pare un pic banal. Poate încercați un verde, să vă asortați cu bradul, dar eu vă recomand culorile vii. Movul este superb, turcoazul acela închis, care se poartă enorm în acest sezon, este foarte frumos.

Purtați galben, ocru, purtați teracota, purtați toate culorile acestea ale sezonului, care dau personalitate ținutei și vă scot ușor din anonimat”.

Adina Buzatu, recomandări pentru Revelion: ”Fără cravate în dungi!”

De Revelion, lucrurile se schimbă un pic, Adina Buzatu recomandând ținute cu mult mai elegante, petrecerea de sfârșit de an fiind una cu ștaif, un bun prilej de etalare a celor mai frumoase ținute din garderobă:

”De Revelion, în cadrul petrecerilor elegante, e indicat ca domnii să poarte smochinguri sau costume clasice. Evitați variantele office, acelea cu cusătură pe rever, de exemplu, cele bleumarin sau gri, care cumva te duc cu gândul la birou.

Nu sunt recomandate cravatele în dungi, în schimb, cele uni și cu modele florale sau geometrice sunt foarte potrivite. Întotdeauna cămașa vă recomand să fie cu butoni, cu manșete de buton sau cu manșetă simplă, dar adaptată pentru butoni, pentru că este o variantă de manșetă mai elegantă și, dacă în timpul serii, renunțați la un moment dat la sacou, cămaşa va arăta bine.

Vă recomand să purtați şi accesorii, cravată, papion sau eșarfa scotch pentru aceia dintre dumneavoastră care nu se simt atât de confortabil să închidă ultimul nasture de la cămașă”.

Adina Buzatu, recomandări pentru doamne, de Revelion: ”Paiete!”

Adina Buzatu atrage atenția să nu accesorizăm ținuta de Revelion cu tot felul de mărgeluțe ieftine. În plus, ținutele cu paiete pot fi o variantă de succes pentru petrecere:

”Pentru doamne, aleg rochiile lungi. Ele pot fi din mătase, din paiete, întotdeauna paietele sunt o soluție de succes. Şi catifeaua se poartă, însă, la smochingurile masculine. Puteți aborda și un look de stil masculin oversize, cu toc înalt sau nu, și accesorizat foarte elegant cu bijuterii valoroase. Evitați gablonțurile la astfel de ocazii. Dau un aer de kitsch!”.

CITEŞTE ŞI: Stilista Adina Buzatu, necruțătoare cu politicienii: ‘Au grijă să nu mă supere’. Cum se îmbracă Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu EXCLUSIV VIDEO

Ce putem purta într-un cadru montan festiv?

Pentru că mulți aleg să petreacă Revelionul la munte, într-o cabană sau într-un restaurant, Adina Buzatu atrage atenția că nu orice ținută este potrivită:

”Dacă faceți Revelionul la munte, puteți aborda variante casual elegante, dar în niciun caz extrem de relaxate, pentru că, totuşi, este petrecerea dintre ani şi e bine să păşiți cu distincție în noul an.

Sigur, puteți adăuga și un accesoriu discret albastru, că așa spune datina. La petrecerile de la munte recomand pentru bărbați cămașă, cravată şi un cardigan, sau cămașă, cravată, vestă și deasupra un cardigan deschis, cu pantaloni şi pantofi, nu sneakers, dar pot fi ghete chealse”.

”Eleganța vă va costa cât nu face!”

Doamnele mai sunt avertizate de Adina Buzatu să nu-și pună în bagajul pentru petrecerea de Revelion, organizată într-un cadru montan festiv, sandale sau rochii foarte subțiri, pentru a nu risca o răceală strașnică:

”Recomand rochii, nu foarte lungi şi nici foarte subțiri, pentru că, deşi petreceți în interior, veți ieşi afară pentru artificii şi veți suferi de frig, chiar şi cu o haină de blană deasupra. Sigur că, ideal, doamnele ar trebui să poarte sandale, dar vă recomand să nu riscați, decât în situația în care sunteți sigure că nu răciți, altfel eleganța vă va costa cât nu face!”.

Citiți și: Adina Buzatu, despre ținutele purtate de Carmen Iohannis și de Principesa Margareta, la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Cine a strălucit la eveniment EXCLUSIV

Parteneri
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Redactia.ro
O recunoști? A fost cea mai bine vândută artistă din epoca interbelică. A depășit-o chiar și pe Maria Tănase
Click.ro
VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri care loveau un bărbat cu bâte
Digi24
Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol în teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Premierul slovac Robert Fico a fost operat. Starea politicianului este mai bună. Update
EVZ.ro
Cum a fost surprins Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan, la întoarcerea în România, de către parteneră. Luptătorul va participa la gala sportivă organizată de impresară
Spynews
Rămâi pe loc fără PERMIS. Legea nouă care intră în vigoare în România
Capital.ro
Românii care ar putea ieși la pensie mai devreme și după 1 septembrie 2024. Legea ar urma să se schimbe
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o CONCUBINĂ și un COPIL
Mediaflux
Jurații de la Chefi la cuțite, detalii din culisele emisiunii, înainte de Marea Finală. Cum a fost competiția pentru Richard Abou Zaki sau Alexandru Sautner
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
Cântăreața din România care a ajuns să cântărească doar 36 KG! Imagini incredibile cu artista piele și os
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro