Steven Gerrard, supărat pe Ianis Hagi. Ce i-a putut spune după jocul dezamăgitor de ieri

de: Ștefan R. Apostol
18 01. 2021

În ultimul meci din campionatul scoțian echipa coduse de Steven Gerrard a făcut un egal. Meciul, jucat cu o echipă cotată mult mai slabă, a fost unul dezamăgitor pentru Gerrard. Prestația lui Ianis Hagi a fost sub așteptări, fiind aspru criticat de antrenor și de presa scoțiană.

Meci de infacrt cu ultima clasată în campionat

Rezultatul din ultimul meci din campionatul scoțian, cu cei de la Motherwell, a fost unul extrem de slab pentru elevii lui Steven Gerrard. Tânărul Ianis Hagi a jucat încă din primul minut, fiind schimbat în repriza a doua. Prestația acestuia, dar și a celorlalți jucători a determinat și rezultatul final. Cei de la Motherwell au reușit un nesperat egal, 1 la 1, furând un punct echipei antrenate de Steven Gerrard.

La finalul meciului, în conferința de presă Steven Gerrard a adms că va fi imposibil să-și protejeze jucătorii, deoarece discuțiile despre titlu vor crește și vor pune presiune pe Rangers în următoarele săptămâni.

Glasgow Rangers au pierdut puncte pentru a treia oară în acest sezon. Meciul s-a terminat la egalitate, 1-1, cu Motherwell, pe Fir Park. Însă elevii lui Gerrard sunt încă pe drumul cel bun pentru câștigarea ligii, după un deceniu. Echipa lui Steven Gerrard și-a menținut uriașul avantaj de 21 de puncte în vârful Premiership-ului.

Prestația lui Ianis Hagi criticată de Gerrard

Gerrard știe că jucătorii săi vor fi sub presiune, cu cât se vor apropia de linia de final a campionatului. Dar fostul câștigător al Ligii Campionilor și-a avertizat echipa să stea cu ochii pe premiu. În meciul de pe Fir Park pretația lui Ianis Hagi nu a fost una care să-l mulțumească pe antrenor.

De altfel, în a doua repriză decarul a fost schimbat, tocmai datorită prestației sale slabe. Schimbat în minutul 55 al reprizei a doua, Ianis a fost nevoit să accepte criticile antrenorului său, dar și cele din presa scoțiană.

”A trebuit să intru puţin în ei la pauză şi cred că ne-am descurcat chiar bine în a doua repriză. Cei 3 jucători din atac pe care ne bazăm să creeze ocazii, să şuteze la poartă, să aducă magia în joc nu au fost în meci în prima repriză.

A trebuit să fac o schimbare după prima parte, în minutul 55, ca să transmit un mesaj jucătorilor. Am arătat ca o altă echipă în partea secundă, dar trebuie să avem atitudine din primul minut, nu după ce facem schimbări”, a spus Steven Gerrard la final, potrivit Sky Sports.

Deși echipa lui Ianis Hagi a făcut doar o remiză, există toate șansele ca punctele acumulate până acum, să le aducă titlul în campionat. Ar fi o premieră pentru Steven Gerrard, ca după preluarea echipei, din primul sezon să câștige titlul, după un deceniu.

”Va fi o provocare, deoarece realitatea este că există premii mari pentru care să joci. Este imposibil să nu ne dăm seama unde suntem ca grup și ce este în joc.

Dar este important să rămânem concentrați și să rămânem concentrați pe fiecare provocare. Acolo încercăm să păstrăm băieții în ceea ce privește gândirea și pregătirea lor. ”, a mai spus Steven Gerrard la conferința de presă.