Ştefania, pictorial de senzaţie lângă elefanţi. Ce a urmat e de tot râsul: „Se citea panica pe chipul meu”. Foto

de: Andreea Vînătoru
24 01. 2023

Speak și iubita lui, Thailanda, au decis să plece la începutul acestui an într-o vacanță în Thailanda, însă acolo au avut parte numai de ghinioane. Șatena a trăit momente de panică, când a vrut să-și facă o poză cu doi elefanți.

Ştefania, pictorial de senzaţie lângă elefanţi

Cristina Ștefania și Speak au plecat într-o aventură exotică la început de an. Se știe că cei doi amorezi adoră să plece în locuri pline de aventură și să aibă parte de lucruri neprevăzute. Asta s-a întâmplat și în Thailanda, acolo unde iubita lui Speak a fost aproape să fie călcată de un elefant.

Pe rețelele de socializare, aceasta a povestit că a vrut să își facă o poză între cei doi elefanți din Thailanda, deși acest lucru presupunea un risc mai mare. La un moment dat, unul dintre elefanți s-a plictisit să mai stea la fotografiat și a vrut să plece. Ștefania a mărturisit că s-a panicat imediat și a încercat să se îndepărteze de animal.

„Acum să vă arăt cum eram eu imediat după poza superbă pe care am făcut-o. Elefantul din stânga nu prea mai avea chef să stea la poze, așa că a vrut să plece și deodată spațiul dintre cei doi elefanți se micșora. Se poaate citi foarte ușor panica de pe fața mea. Aici mă vedeam deja strivită”, a scris Ștefania pe Instagram.

Iubita lui Speak arată bestial în costum de baie

Bruneta este foarte activă pe platformele de social media, postând numeroase imagini din aventura exotică în care au plecat. Cu toate că cei care îi urmăresc activitatea sunt deja obișnuiți cu aparițiile ei provocatoare, de la dansuri la ținute sexy, cel mai recent clip postat de Ștefania a stârnit un val uriaș de reacții.

În imaginile respective, Ștefania apare ieșind din piscină și așezându-se pe un șezlong. Până aici, nimic neobișnuit, însă costumul de baie ce nu a lăsat prea multe imaginației a fost subiectul principal al dezbaterilor din secțiunea de comentarii.

Costumul ăla e mai degeaba. Nu știu la ce te-ai mai chinuit să-l pui”, „Perfectă”, „Superbă”, „Bombă”, „Ne-ai omorât”, „Regină”, „Te ador”, „Nu știu dacă vreau sa fiu în locul lui @iamspeak sau sa fiu tu”, sunt doar câteva dintre mesajele trimise de fani.