Ștefan Bănică a dat lovitura, e cel mai vândut artist de Crăciun. Ce spune organizatorul despre succesul show-ului: „Lumea i-a dus lipsa” EXCLUSIV

de: Alexandru Catalan
15 11. 2022

Ștefan Bănică se află în pragul a 80 de concerte de Crăciun, în întreaga sa activitate muzicală, bilanț fără precedent în show-biz. El chiar are șanse reale să stabilească un nou record, la jumătatea lunii următoare, când revine, la Sala Palatului, cu alte trei spectacole incendiare. Organizatorul evenimentului, Anghel Stoian, ne-a oferit detalii, în exclusivitate pentru playtech.ro, despre recitalurile lui Ștefan Bănică, după cei doi ani de pauză, la care biletele se vând ca pâinea caldă.

Ștefan Bănică va cânta pe 15, 16 și 17 decembrie, la Sala Palatului

Organizatorul evenimentului, Anghel Stoian, anunță și cel de-al treilea spectacol al lui Ștefan Bănică Jr, ca în vremurile bune, de dinainte de pandemie:

„Vom anunța curând și organizarea celui de-al treilea spectacol de Crăciun al lui Ștefan Bănică junior. Biletele pentru primele două show-uri au fost epuizate și ca atare vor fi sigur trei spectacole, în perioada 15-17 decembrie, de la ora 19.30”, a precizat Anghel Stoian, organizatorul evenimentului pentru playtech.ro.

„Nu știu cum ne vom descurca dacă va exista cerere și pentru un al patrulea spectacol”

Potrivit organizatorului, publicul a resimțit foarte tare absența deja tradiționalului show de Sărbători al lui Ștefan Bănică, iar asta s-a văzut din vânzarea rapidă a biletelor:

„Din 2019 nu a mai fost organizat așa ceva. Ca atare, e clar că lumea i-a dus lipsa și a încercat anul acesta să fie prezentă la reîntâlnirea cu muzica lui Ștefan Bănică! Nu știu cum ne vom descurca dacă va exista cerere și pentru un al patrulea spectacol.

Și asta fiindcă agenda Sălii Palatului e foarte solicitată în această ultimă lună din an, mai toată lumea încercând să-și programeze spectacole după doi ani în care așa ceva nu prea a existat”, a adăugat Anghel Stoian, în exclusivitate pentru playtech.ro

Prețurile biletelor variază între 100 și 350 de lei

Potrivit vestitului impresar al vedetelor, prețurile biletelor la show-ul lui Bănică junior sunt cuprinse între 100 și 350 de lei, cele mai scumpe fiind cele din primele rânduri ale sălii.

„Show-ul lui Bănică a atras dintotdeauna. Nu e o surpriză că e căutat, chiar și după atâta vreme. De obicei, susține anual trei concrete, de asemenea gen, dar pot fi și patru sau chiar cinci, la o adică. Important e însă să ai unde să le organizezi, fiincă Bucureștiul nu deține săli de spectacole”.

Dar, rețeta ideală de vânzare a biletelor include nu doar Sala Palatului, locul de desfășurare a spectacolului, sau pe online.

„Important e să mergi și pe la diverse companii, de stat sau private, fiindcă așa îți lărgești piața. După mine, contează, în rețeta unui spectacol de succes, și vedeta și strategia de vânzare a show-ului în sine”, declară același Anghel Stoian pentru Playtech.ro.

Ștefan Bănică a susținut 76 de concerte de Crăciun, toate cu sold-out

Ștefan Bănică jr, care a împlinit la mijlocul lunii trecute 55 de ani, organizează de două decenii celebrele sale concerte de Crăciun. Cu mențiunea că, în anii 2020 și 2021, pandemia și efectele sale nu au permis desfășurarea lor.

Chiar și așa, anul trecut, pe 20 decembrie, el a susținut un singur show de acest gen, la Antena 1. În aceste condiții, nu a fost de mirare că invitații săi de anul trecut s-au numărat în principal dintre vedetele trustului tv din Pipera.

Este vorba despre perechea de dansatori Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble, Liviu Teodorescu și Simona Gherghe. Până în prezent, Ștefan Bănică a susținut 76 de asemenea concerte de Crăciun, toate cu sold-out, care au însumat peste 150 de ore de muzică live și la care au asistat peste 340.000 de spectatori.

Ce spune Ștefan Bănică: „Vă aștept cu drag să trăim acea energie unică, magică a concertului de Crăciun”

Ștefan Bănică le-a mulțumit fanilor, pe conturile sociale, pentru interesul manifestat față de acest eveniment:

„Sunt bucuros să aflu că doriți să veniți în număr atât de mare la concertele mele de Crăciun de la Sala Palatului. Concertele anunțate pe 16 și 17 decembrie sunt deja SOLD OUT.

Mulțumesc! Așa că, împreună cu organizatorii, am decis suplimentarea cu încă un concert de Crăciun, pe 15 decembrie.

Vă aștept cu drag pe 15, 16, 17 decembrie, de la ora 19.30, pentru al nouăsprezecelea an la Sala Palatului, să fim din nou împreună, dupa doi ani, și să trăim acea energie unică, magică a concertului de Crăciun”.