Stațiunea balneară din România care va avea o transformare spectaculoasă. Va arăta la fel ca luxoasele zone turistice din străinătate

Stațiunea balneară din România care va avea o transformare spectaculoasă. Va arăta la fel ca luxoasele zone turistice din străinătate
O stațiune din România va avea parte e o transformare uluitoare

O stațiune balneară din România va avea parte de o transformare uriașă. Primarul din localitate are planuri mari pentru cei ai locului și se așteaptă la un număr mare de vizitatori după modificările care urmează să fie făcute. Unitatea va arăta la fel de luxoasă ca zonele turistice de peste meleaguri.

Stațiunea balneară din România cu o transformare spectaculoasă: ce planuri are primarul din localitate?

Primăria Băile Herculane lucrează la întocmirea Planului de Mobilitate Urbană în cadrul căreia sunt propuse o serie de investiții. Administrația locală intenționează să le acceseze pe acestea odată cu deschiderea unor noi programe europene propuse de finanțare.

Conducerea locală din stațiunea de pe Cerna are planuri foarte mari pentru următorii cinci ani. Primarul Cristian Miclău dorește transport public modern și ecologic pe lângă proiectele de modernizare a rețelei stradale care se află deja în derulare.

Edilul și-a propus transport public ecologic, piste de biciclete, stații de încărcare și stații de biciclete, dar și aliniamente de arbori și spații verzi. De asemenea, a fost identificată și linia de finanțare și se așteaptă la moment doar deschiderea sa.

„Lucrăm la Planul de Mobilitate Urbană și avem niște propuneri de proiecte”

„Lucrăm la Planul de Mobilitate Urbană și avem niște propuneri de proiecte pe care vrem să le încadrăm pe liniile de finanțare care vor fi pe următoarea axă 2021 – 2027.

Și pe mobilitate urbană vrem să realizăm trasee de autobuze, piste de biciclete, inclusiv pe malul râului Cerna, vrem să achiziționăm autobuze electrice, stații de încărcare, stații de biciclete, park ride, depou, aliniamente de arbori și spații verzi. Toate acestea se regăsesc în Planul de Mobilitate Urbană, fără de care nu putem depune astfel de proiecte. Este aproape finalizat, urmând a fi supus aprobării în Consiliul Local.

(…) Am identificat și linia de finanțare, ar fi Programul Operațional Regional – Promovarea Mobilității Urbane Multimodale Sustenabile. Rămâne însă de văzut cum vom și încadra aceste proiecte, în momentul în care se va da drumul la finanțare.”, a declarat primarul orașului Băile Herculane, Cristian Miclău, pentru expressdebanat.ro. 

Bilete de tratament pentru pensionarii din Galați

Acestea se pot obține prin telefon, la numărul 0236/410.150. Seriile de plecare sunt în data de 16.11.2021, 17.11.2021, 18.11.2021, 19.11.2021.

Bilete de tratament au fost alocate în următoarele staţiuni:
I. Afecţiune Cardio – Vasculară – 16 bilete, din care:
– Covasna (14);
– Vatra Dornei (2).

II. Afecţiune Reumatismală – 150 bilete, din care:
– Amara (14);
– 1 Mai (2);
– Geoagiu (6);
– Herculane (2);
– Lacu Sărat (112);
– Nicolina (2);
– Pucioasa (4);
– Sărata Monteoru (8).

III. Afecţiune Reumatismal – Respiratorie – 5 bilete, din care:
– Târgu Ocna (5).

IV. Afecţiune Reumatismal – Digestiv – 6 bilete, din care:
– Căciulata (4);
– Călimăneşti (2).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI