Starul Argentinei, șantajat cu filmări intime cu fosta iubită a lui Horia Tecău

Starul Argentinei, șantajat cu filmări intime cu fosta iubită a lui Horia Tecău

Un fost fotbalist argentinian, care a trecut și pe la puternica PSG, are mari probleme după ce a fost contactat de mai multe persoane care susțin că dețin filmări intime cu el și cu un fotomodel, care a avut în trecut o relație cu și cu tensimenul român Horia Tecău.

Starul Argentinei, șantajat cu filmări intime cu fosta iubită a lui Horia Tecău

Ezequiel Lavezzi se află acum în izolare în insula Saint Barthelemy, alături de iubita lui braziliancă, însă nu are parte de liniște. Fostul star al lui PSG a fost nevoit să apeleze la procuratura din Buenos Aires, după ce a fost vizibil deranjat de câțiva indivizi care susțin că dețin imagini compromițătoare cu el și cu fotomodelul brazilian Natalia Borges, care în trecut s-a iubit cu Horia Tecău. Cum șantajiștii i-au contactat atât pe Lavezzi, cât și pe Natalia Borges pe rețelele de socializare și au oferit detalii precise despre filmările respective, fostul fotbalist a depus o plângere la procuratura din capitala Argentinei, în speranța că se vor lua măsurile necesare pentru pedepsirea celor ce îl amenință cu acele filmări, în încercarea de a-l extorca, după cum susțin surse apropiate fostului star al lui PSG.

„A primit mesaje de la conturi de Instagram. Atât el, cât și Natalia Borges. Concret, aceste persoane au spus că au filmări cu ei doi și au dat detalii precise, de asta au părut credibile.

În ambele cazuri, e vorba despre extorcare”, a povestit o sursă pentru publicația La Nacion, citată de Ole.

Ezequiel Lavezzi, 35 de ani, a jucat la Paris Saint Germain în perioada 2012-2016, marcând 22 de goluri în 107 meciuri.

Horia Tecău și Natalia Borges au avut o relație de câteva luni în 2019

Horia Tecău și Natalia Borges au avut o relație

Natalia Borges a devenit un fotomodel cu faimă internațională după ce a apărut inclusiv în Sports Illustrated, cea mai prestigioasă revistă de sport pentru bărbați. Fotomodelul Natalia Borges s-a învârtit în lumea sportului, din moment ce și Horia Tecău se numără printre bărbații  cu care brazilianca a avut o relație. Cei doi au fost într-o scurtă vacanță în vara anului trecut în România și au fost surprinși în ipostaze romantice împreună. Numai că distanța se pare că a dus la separarea celor doi. Horia Tecău și Natalia Borges nu mai formează un cuplu din toamna anului trecut, posibil din cauza distanței, dar și a faptului că brazilianca s-a implicat în mai multe proiecte de modelling.

Tenismenul român nu a fost prea încântat că iubita lui apare în ipostaze din ce în ce mai provocătoare în pictorialele pe care le realizează și a decis să pună capăt relației.

„Suntem foarte discreţi şi am multă dragoste şi respect pentru Horia! Pentru totdeauna”, a spus Natalia Borges, dând astfel de înţeles că, deşi s-au despărţit, au rămas în relaţii bune.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI