Sportiva care debutează pe site-urile pentru adulți. Începe treaba de la Jocurile Olimpice

Sportiva care debutează pe site-urile pentru adulți. Începe treaba de la Jocurile Olimpice
Ce sportivă și-a făcut cont pe site-urile de adulți

O cunoscută sportivă a anunțat că își va întrepta atenția spre site-urile pentru adulți. De acum încolo, fanii ei o vor putea vedea și în ipostaze îndrăznețe, așa că anunțul a luat prin surprinderea pe toată lumea.

Ce sportivă o să apară pe site-urile pentru adulți. Fanii au rămas mască

Încă de când pandemia a lovit o lume întreagă, site-urile pentru adulți au luat amploare. Spre exemplu, OnlyFans este o platformă pentru conținut de adulți din care se fac mulți bani, așa că unele vedete s-au orientat spre această industrie.

Alysa Newman s-a decis să își facă cont pe OnlyFans după ce fanii, observând că postează fotografii extrem de îndrăznețe pe Instagram, și-au dorit să o vadă și în alte ipostaze. După ce a analizat cererile, vedeta a luat o decizie radicală.

„Dorinţa voastră e poruncă pentru mine. Acum şi pe OnlyFans.”, a spus sportiva pe Instagram.

Decizia luată înainte de Jocurile Olimpice. Sportiva și-a făcut cont pe OnlyFans

Vedeta se bucură de aproximativ 500.000 fani pe Instagram, așa că vestea că o să își facă un cont pe OnlyFans a fost extrem de apreciată de unii admiratori. În timp ce mulți au complimentat-o și încurajat-o, alții s-au arătat dezamăgiți de decizia făcută chiar înainte de Jocurile Olimpice.

Totuși, cei ce o apreciază pe sportivă și i-au luat apărarea au explicat că nu este obligatoriu ca aceasta să creeze conținut pornografic. Alysa Newman o să meargă la Tokyo, de unde speră să vină înapoi cu două medalii după ce a ratat podiumul în 2016.

Cu un trup senzațional, abdomen sculptat, forme generoase și picioare lungi, Alysa Newman este preferata canadienilor și toată lumea abia așteaptă să posteze o fotografie nouă într-o ipostază incendiară.

Alysa Newman, un trup perfect. Sportiva are mulți fani

Sportiva se bucură de multă atenție din partea bărbaților, așa că decizia ei i-a bucurat pe cei ce visează la o relație cu ea. Chiar anul trecut, ea a participat la o campanie pentru un brand de lenjerie intimă, alături de alte femei ce fac parte din lumea sportului, experiență ce i-a plăcut enorm.

Pe atunci, Alysha Newman se declara mulțumită de ce a reușit să facă, explicând că adoră să își depășească anumite limite. Aceasta a dezvăluit că a descoperit o altă latură a frumuseții prin faptul că și-a pun în valoare trupul și a uitat de anumite bariere, așa că nu a stat mult pe gânduri când și-a creat cont pe OnlyFans.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI