Sportiv român de 28 de ani, găsit mort. Halucinant ce s-a întâmplat: descoperirea polițiștilor

Sportiv român de 28 de ani, găsit mort. Halucinant ce s-a întâmplat: descoperirea polițiștilor
Sportiv român de 28 de ani, găsit mort într-o fabrică părăsită din București

Un fost sportiv bucureștean, multiplu campion național și internațional, a fost găsit mort, sâmbătă seară, într-o clădire părăsită din Capitală. Trupul său a fost descoperit de niște persoane fără adăpost care au sunat la 112. Medicii de la INML au constatat că acesta avea numeroase înțepături, specifice narcomanilor.

Sportiv român de 28 de ani, găsit mort într-o clădire părăsită din București. Trupul său era plin de înțepături

Polițiștii au intrat în alertă după ce un om al străzii a sunat sâmbătă seară la 112 și a anunțat că a găsit un cadavru în incinta fostei fabrici de bere Rahova. Conform unor surse apropiate anchetei, citate de Gândul, este vorba despre trupul lui Robert Stroescu, în vârstă de 28 de ani, fost sportiv de perfomanță, legitimat la secția de lupte a CS Steaua București.

El părea să fi decedat în urma căderii de la înălțime. Nu avea niciun act asupra sa, ci doar două recipiente cu ulei de măsline. Cadavrul a fost transportat la INML, unde medicii au constatat că acesta avea multe înțepături pe corp. Mai mult, după amprentare, s-a stabilit că era cunoscut de agenții din sectorul 6.

Decăderea unui campion 

În scurta sa cariera, Stroescu a reușit să obțină multe titluri de campion național și a avut și rezultate remarcabile în plan extern. Surse din rândul foștilor colegi au dezvăluit pentru publicația numită că acesta a fost un puști liniștit la început, venit din Prelungirea Ghencea, care mergea cu regularitate la sala de antrenamente. Deși cu perspectivă și un viitor luminos, întâmplările de acasă îi transformau viața într-un coșmar și tot ele l-au făcut să-și pună pasiunea pe planul secund, apoi să uite definitiv de sport și să se apuce de droguri. Tatăl său ar fi fost cel vinovat de decăderea sa.

La un moment dat, acesta ar fi ajuns inclusiv pe masa de operație după ce un ac i s-a rupt în zona inghinală și a fost nevoie de intervenția urgentă a medicilor. Între timp, tânărul a reușit să se angajeze ca agent de pază la un cazino, dar nu s-a ținut de treabă pe termen lung. Săptămâna trecută a dispărut fără urmă și nu a mai putut fi contactat.

Sâmbătă seară, câteva persoane fără adăpost care își făceau veacul în fosta fabrică de bere Rahova au dat peste trupul neînsuflețit al tânărului. La fața locului au ajuns polițiști ai Secției 18, apoi dosarul a fost preluat de ofițerii Biroului Morți Suspecte din cadrul Serviciului Omoruri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI