Speak, dezvăluire înfricoșătoare despre fosta iubită de la Kanal D: „A venit cu un popă și mi-a făcut”

Speak a făcut dezvăluiri înfricoșătoare despre fosta iubită de la Kanal D. În cadrul podcastului său ”La fileu”, artistul și Florin Ristei au vorbit deschis despre momentele mai puțin plăcute din trecut. Speak a dezvăluit ce a pățit când locuia cu o fostă iubită.

Speak, dezvăluire înfricoșătoare despre fosta iubită de la Kanal D

Speak l-a invitat recent pe Florin Ristei, la podcastul său. În cadrul interviului de pe canalul de Youtube al lui Speak, Florin Ristei a recunoscut că logodnica lui, Naomi Hedman, are de-a face cu energiile negative.

În timp ce avea discuția cu juratul de la X Factor, Speak și-a adus aminte de o întâmplare petrecută în urmă cu ceva timp. Fără a-i menționa numele fostei iubite, Speak a lăsat să se înțeleagă că incidentul s-a produs în perioada în care se iubea cu fosta prezentatoare de la Wowbiz.

Solistul a povestit că vedeta avea, la vremea respectivă, apartamentul decorat cu mult negru și avea mai multe măști cu pene în casă.

”Legăturile dintre oameni se bazează pe vibrații, fix pe energie. Mi-am dat seama când m-am mutat cu cineva, mă rog… eram cu cineva. Nu mai contează, că nu vreau să-i mai dau numele. M-am mutat la ea și nu puteam să dorm. Apartamentul nu avea lumină deloc.

Era totul amenajat pe dark. Era închis, mic, n-aveai lumină. Avea foarte multe măști în casă. Eu nu puteam să dorm. La un moment dat, într-o noapte, m-am trezit și am văzut un cap de ceva”, i-a povestit Speak lui Florin Ristei.

Speak nu a vrut să mai locuiască în casa fostei partenere

Speriat de situația îngrozitoare în care se afla, Speak și-a adus aminte că a chemat o persoană specializată în energii, care nu i-a făcut deloc bine. Speak a descoperit că în casa fostei iubite erau multe energii negative, motiv pentru care a decis să se mute înapoi în apartamentul lui.

”Am chemat un băiat din ăsta cu energii: «Băi, zi-mi dacă e ceva. Vreo entitate, vreo…». A fost ceva îngrozitor. Și mi-a zis: «Da, sunt energii negative aici din cauza măștilor». Măștile alea aveau niște pene, blană. Am fugit și m-am dus acasă la mine.

Nu înțeleg… la ea în casă ne certam încontinuu, iar la mine nu. Când ne-am mutat, ea a venit cu un popă și mi-a făcut… Adu făină, ulei. Du-te ia preotul de la biserică. Mi-a scris pe perete INRI nu știu ce dată… martie nu știu cât. Nici acum nu se duce”, a mai povestit Speak, în podcastul său.

Urmăriți Playtech.ro și pe