Speak, adevărul despre relația cu Ștefania! Cât de gelos este artistul: “Să fiu polițist?” EXCLUSIV

de: Rebeka Pascu
07 01. 2024

De 6 ani, Speak și Ștefania trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. După cum știm, de-a lungul relației lor, aceștia au preferat să fie discreți și au ales să nu vorbească foarte mult despre viața lor personală. De curând, Speak și Ștefania au fost prezenți la un eveniment monden din Capitală și ne-au oferit un interviu exclusiv despre relația lor.

Este sau nu Speak un iubit gelos?

Ștefania este una dintre cele mai frumoase prezențe feminine de la noi din țară. Ori de câte ori își face apariția, vedeta reușește să atragă privirile de fiecare dată. Ce-i drept, are un trup de invidiat și știe să își pună în valoare formele apetisante. Fie că o vedem pe scenă, fie că o vedem pe rețelele de socializare, Ștefania apare mereu în ipostaze incendiare.

De curând, celebrul cuplu a fost prezent la un eveniment din Capitală. Speak a fost întrebat de reporterul Playtech dacă este un bărbat gelos, având în vedere că iubita sa este o femeie deosebit de frumoasă. Artistul a oferit un răspuns sincer, fără ezitare:

“Chiar nu sunt gelos, nici nu mă uit și nici nu mă gândesc! Sunt mândru că este a mea, normal, dar real, dacă cineva vrea să te înșele, te înșală cu tine în casă, știi vorba aceea. Așa că nu am ce să fac! Ce să fac? Să mă transform în polițist? Nu, nu acesta este scopul unei relații.”, ne-a declarat Speak, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Cum se împacă Speak și Ștefania după o ceartă?

Într-un alt interviu exclusiv pentru Playtech Știri, Speak și Ștefania au vorbit despre micile dispute. Celebrul cuplu ne-a declarat că nu rezistă mai mult de un minut o ceartă, reușesc să se împace imediat. Mai mult decât atât, ambii afirmă faptul că participarea la Asia Express le-a adus un plus în relație:

Citește și: Cum se împacă Speak și Ștefania după o ceartă? Detalii din intimitatea lor: “Am descoperit treaba asta în Asia Express” VIDEO EXCLUSIV – Playtech Știri

“Certurile noastre țin cam 30 de secunde, după ne revenim. Am descoperit treaba asta în Asia Express. Noi nu stăm supărați niciodată. Dacă unul este supărat, celălalt nu mai este. Nu ținem în noi supărarea, nu suntem ranchiunoși. Nu considerăm că avem o relație perfectă, ci una sănătoasă. Perfectul este imperfect. Nu căutăm niciodată certuri unul altuia.

Nu cred că există o rețetă sau un secret. Dacă îți înțelegi partenerul și relația în care sunteți, ieși din acea ceartă, cu siguranță!”, ne-au declarat Speak și Ștefania în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și: A ajuns o artistă de succes, dar tatăl nu este de acord cu meseria ei! Laila Abdel Hafiz, de la Vocea României: “Mi-a spus că este o rușine ceea ce fac!” EXCLUSIV – Playtech Știri