Momente dramatice la meciul CFR Cluj – Slavia Praga. Meciul a fost oprit după ce unui suporter i s-a făcut rău în tribune

de: Sorin Barbu
13 10. 2022

Au fost momente tensionate la meciul CFR Cluj – Slavia Praga din Europa Conference League. Unui suporter i s-a făcut rău în tribună, iar echipele medicale au intervenit de urgență. Arbitrul de centru a oprit partida, iar ambulanța a intrat pe teren.

CFR Cluj – Slavia Praga, întrerupt de arbitrul partidei după ce unui suporter i s-a făcut rău

Fotbalul a trecut pe locul doi la meciul CFR Cluj – Slavia Praga. Duelul a fost întrerupt în minutul 26 după ce unui suporter i s-a făcut rău. Camerele de luat vederi au surprins echipele medicale în momentul în care se îndreptau grăbite în tribune spre locul unde omul avea mare nevoie de ajutor de specialitate. Arbitrul de centru și-a dat seama rapid că s-a întâmplat ceva serios și a oprit partida. Ambulanța a intrat rapid pe gazon pentru ca medicii să poată oferi ajutor, dar și o eventuală intervenție cu aparatură specială.

În acest timp, regizorul transmisiei a oferit imagini emoționante și s-a văzut că mai mulți fani și jucători se rugau în timpul acestei intervenții. Partida s-a reluat după un sfert de oră, iar jurnaliștii de la sport.ro au transmis că suporterul care a avut probleme a fost transportat la spital. Când a fost urcat în ambulanță „era conștient” au mai spus jurnaliștii. Momentan, nu este cunoscut diagonsticul.

Ambulanța a intrat pe teren și l-a preluat pe suporterul stabilizat de medici. Sursă Foto: Ziua de Cluj

„În timpul primei reprize, meciul cu Slavia Praga a fost întererupt câteva minute deoarece unuia dintre suporterii noștri din Tribuna 2 i s-a făcut rău. Personalul medical prezent la stadion a intervenit rapid, iar fanul nostru a plecat la spital cu ambulanța stabil și conștient!

Îi dorim multă, multă sănătate”, se spune în comunicatul ofical postat pe pagina de Facebook a clubului din Gruia.

Momente tensionate la meciul Farul – FC Argeș

Nu este prima oară în acest an când vedem imagini de acest gen la un meci de fotbal din România. Duelul dintre Farul – FC Argeş, disputat pe 11 septembrie, a fost oprit opt minute după ce unui suporter i s-a făcut rău. Medicii de la ambulanță au intervenit rapid și au avut nevoie de defribilator.

Câteva zile mai devreme confruntarea dintre Cadiz și FC Barcelona a fost oprit din același motiv. Unui suporter i-a venit rău în tribună, iar portarul gazdelor, Jeremias Ledesma, a fost cel care a alergat și a adus medicilor defribilatorul necesar pentru o intervenție atât de delicată.

„Una dintre echipele medicale s-a deplasat la tribune cu un defibrilator și un monitor, începând procedurile de resuscitare. Totodată, FC Barcelona a oferit un al doilea defibrilator, în cazul în care era necesar, iar acesta a fost adus în zonă chiar de jucătorii. Pacientul a fost resuscitat după câteva minute și a fost dus la spitalul Puerta del Mar, unde rămâne internat”, au transmis oficialii lui Cadiz.

Confruntarea s-a reluat după aproape o oră. FC Barcelona a câștigat cu 4-0.