Soțul unei cântărețe din România, reținut de Poliție după ce i-au făcut flagrant. Cum l-au prins în plin fapt

de: Ana Chivu
04 10. 2022

Soțul unei cântărețe de la noi a fost reținut recent de Poliție. Autoritățile au pus la cale un flagrant în acest caz. Bărbatul a fost reținut alături de alte 6 persoane. Organele de poliție i-au prins pe aceștia în zona montană Obârșia Lotrului, județul Vâlcea. ,,La data de 1 octombrie a.c., poliţiştii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Gorj, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, au documentat activitatea infracțională a unor persoane bănuite de săvârșirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor”, arată autoritățile. Despre cine este vorba și ce au confiscat polițiștii?

Soțul unei cântărețe, reținut de Poliție: cum l-au prins oamenii legii?

Soțul cântăreței Lena Miclăuș a fost reținut în urma unei acțiuni ample a polițiștilor gorjeni. Oamenii legii au încercat să prindă în flagrant un grup de persoane care ar fi săvârșit fapte de braconaj. Totul s-a întâmplat în zona montană Obârșia Lotrului, județul Vâlcea.

În urma perchezițiilor au fost ridicate: 8 arme de vânătoare, deținute legal, un amortizor de sunet, un dispozitiv de vedere pe timp de noapte, 585 de cartușe de vânătoare, 280 de kilograme de carne de vânat, 8 trofee de cervide, 3 topoare și 4.300 de țigarete. Toate acestea au fost deținute în afara unui antrepozit fiscal, fără un timbru de marcaj fiscal. De asemenea, două autoturisme de teren au fost indisponibilizate.

Mai mult decât atât, au fost efectuate 7 percheziții domiciliare, în orașul Novaci, municipiul Deva, județul Hunedoara și localitatea Voineasa, județul Vâlcea. Acestea s-au petrecut la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi braconaj cinegetic.

Percheziții: ce obiecte au fost ridicate?

,,La data de 1 octombrie a.c., poliţiştii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Gorj, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, au documentat activitatea infracțională a unor persoane bănuite de săvârșirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi braconaj cinegetic. Astfel, a fost organizată o acțiune de prindere, în flagrant delict, a unor persoane, care ar fi săvârșit fapte de braconaj, în zona montană Obârșia Lotrului, județul Vâlcea.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea cercetărilor, 8 arme de vânătoare, deținute legal, un amortizor de sunet, un dispozitiv de vedere pe timp de noapte, 585 de cartușe de vânătoare, 280 de kilograme de carne de vânat, 8 trofee de cervide, 3 topoare și 4.300 de țigarete, deținute în afara unui antrepozit fiscal, fără a avea timbru de marcaj fiscal”, a fost mesajul autorităților.