Soțul Oanei Zăvoranu a făcut scandal în club. A fost dat afară de pază și apoi a ajuns în fund, pe asfalt

Soțul Oanei Zăvoranu a făcut scandal în club. A fost dat afară de pază și apoi a ajuns în fund, pe asfalt
Soțul Oanei Zăvoranu a făcut scandal în club. A fost dat afară de pază și apoi a ajuns în fund, pe asfalt

Soțul Oanei Zăvornu a avut parte de mare ghinion în acest weekend, pe litoral. Alex Ashraf a fost scos afară din clubul LOFT de către bodyguarzi. Oana Zăvoranu a venit într-un suflet acolo unde s-a petrecut toată scena și a încercat să-l calmeze pe soțul ei.

Soțul Oanei Zăvoranu, scandal în club

Cu greu a fost convins palestinianul să plece din LOFT, dar și din parcarea clubului din care a fost evacuat de bodyguarzi. Acesta a fost luat de la masă de către cei care asigură paza și ordinea, fără însă a fi lovit în vreun fel, au declarat surse pentru Cancan.ro.

Soțul Oanei Zăvoranu ar fi fost implicat într-o altercație cu o femeie, iar lucurile au fost la un pas să degenreze, iar prietenii lui l-au urmat, părăsind și ei la rândul lor, clubul.Dar Alex Asraf era destul de agitat și părea că voia să revină la peterecere, deși nu mai era dorit acolo.

Oana Zăvoranu, anunțată de acest incident, a ajuns imediat lângă soțul ei, încercând, cam fără de succes, să îl potolească. Pe moment, aceasta nu a mai scos niciun cuvânt, lăsându-l în supărarea lui și retrăgându-se ușor. Alex Asrah s-a aruncat apoi pe ciment, deși amicii lui l-au prins și au tras de el.

După mai multe serii de încercări, Oana a revenit la cuvinte dulci pentru soțul ei și cu toții au reușit să-i alunge gândurile ”negre”, plecând la locul lor de cazare, deoarece noapea e și un sfetnic bun și poate drege rănile orgoliului.

sursa foto: Cancan.ro
sursa foto: Cancan.ro

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, mai bine de trei ani de căsnicie

Oana Zăvoranu și Alex Asraf s-au căsătorit în urmă cu mai bine de trei ani, iar nași le-au fost Silviu Prigoană și soția sa. Oana a anunțat că de atunci, ziua de 16 iunie e specială pentru ea.

„Momentul adevărului …daaa…ăla adevăratul! Demon sau înger….? Zic, se poate și una, și alta? Pentru dvs, Dra Zăvoranu, ORICE E POSIBIL….puteți fi și unul și altul, pentru că va știm, EXCENTRICĂ , EXTRAVAGANTĂ, CONTROVERSATĂ ȘI IMPREVIZIBILĂ… ȘI NE BUCURĂM SĂ VĂ AVEM AICI…! Și nu știm niciodată cine sunteți în acel moment… Zic: Sărut mâna, părinte, pentru înțelegere! Numărătoarea inversă se apropie în câteva zile de final! Fiți printre primii care să aflați ce este de fapt! June 16… AMAZING ME!”, a notat, atunci, Oana Zăvoranu pe pagina ei de Facebook.

De menționat este și faptul că Oana Zăvoranu este la a doua căsnicie. Aceasta a fost măritată timp de 7 ani cu Pepe, dar cei doi au divorțat cu mult scandal. Și Alex Ashraf este tot la al doilea mariaj. El a mai fost căsătorit cu Alexandra Oncescu, cea care i-a dăruit şi un băieţel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI