Soțul Oanei Roman uimește după despărțire. Parcă nici nu a încheiat căsnicia, ce a spus Marius Elisei

de: Alex Cazacu
05 01. 2021

Un alt cuplu aproape de divorț. Chiar înaintea Sărbătorilor de Iarnă, soțul Oanei Roman a plecat din casa ei. Marius Elisei a făcut primele declarații după despărțirea de fiica fostului premier Petre Roman. Cum este acum viața lui de burlac.

Soțul Oanei Roman uimește după despărțire

Fără a da vreo explicație, Marius Elisei a plecat de acasă chiar înainte de Sărbătorile de Iarnă, chiar mai mult, a luat și afacerea familiei cu el. Acesta a făcut și primele dezvăluiri despre viața de după despărțirea de Oana Roman.

De două săptămâni, Marius Elisei s-a mutat singur și refuză să poarte vreo discuție cu Oana Roman. Cei doi sunt căsătoriți timp de șase ani. Pe de altă parte, ei nu sunt la prima despărțire de acest fel, după care s-au împăcat. Însă, de această dată lucrurile par să fie definitive. Spre deosebire de Oana care își dorește să poarte o discuție cu soțul său, măcar în privința fetiței lor, Marius este mult mai rezervat în declarații și nu vrea să divulge motivele rupturii dintre ei.

Marius Elisei și-a gătit singur masa de Sărbători

Marius a făcut pentru Click! primele declarații de după despărțire. El a vorbit despre viața lui de burlac și se pare că îi merge foarte bine. De când s-a mutat singur, Marius Elisei se gospodărește singur la fel de bine și fără ajutorul Oanei Roman.

”Da, știu să gătesc și încă foarte bine. Îmi place foarte mult să gătesc. Eu mi-am făcut singur masa de Sărbători. Știu să fac orice, până și sarmale fac”, a declarat Marius Elisei, dând de înțeles că și-a petrecut Sărbătorile singur.

Marius Elisei: ”Mă descurc bine pentru perioada pe care o trăim”

Cu toate acestea, în ultimele zile s-a speculat că Marius Elisei și-ar fi găsit deja o nouă parteneră mult mai înstărită decât Oana Roman, cu care acesta ar trăi deja o poveste de dragoste.

Se pare că Marius Elisei nu și-a luat încă toate hainele din dressing-ul Oanei Roman, însă a plecat însă cu afacerea familiei (un magazin online de îmbrăcăminte). Acest business era trecută pe numele lui și din care se și întreține în vreme de pandemie

”Din punctul meu de vedere mă descurc bine pentru perioada pe care o trăim. Nu mă sperie Covid-ul, cred în acest virus, de aceea mă voi și vaccina. Îmi merge însă bine în perioada asta”, a mai declarat Marius Elisei, pentru Click!