Soțul Corneliei Catangă, mesaj dur pentru Vlad Voiculescu. Abia acum s-a aflat tot adevărul: „Răutate și mizerie umană”

Soțul Corneliei Catangă, mesaj dur pentru Vlad Voiculescu. Abia acum s-a aflat tot adevărul: "Răutate și mizerie umană"

Aurel Pădureanu a trecut prin cea mai grea perioadă a vieții sale, acesta fiind obligat să-și înmormânteze soția în cel mai umilitor mod, potrivit protocolului pentru pacienți Covid-19. După două săptămâni de la targedie, artistul și-a găsit puterea să povestească ce s-a întâmplat, de fapt. Acesta trage un semnal de alarmă în ceea ce privește regulile din țara noastră, dar în special, își exprimă dezacordul față de cei care ne conduc.

„Testul Covid-19 ieșise negativ”

Soțul Corneliei Catangă nu-și poate ierta faptul că s-a supus regulilor absurde din România privind înmormântarea persoanelor cu Covid-19. Acesta a povestit la „Sinteza Zilei” cum a fost obligat să ridice trupul soției sale și să pregătească înmormântarea în aceeași zi, în ciuda faptului că nu avea nimic pregătit.

Din păcate, moartea artistei a venit ca o grea lovitură pentru toată lumea, iar șocul a fost cu atât mai mare cu cât nimeni nu se aștepta la asta, având în vedere că testul de Covid-19 ieșise inițial negativ. La scurt timp, Aurel Pădureanu a fost anunțat că soția sa a murit.

„Acum 14 zile am anunțat salvarea și a venit pe la orele 1:30. I-a făcut testul de COVID și s-a constatat că nu are. A dus-o la Spitalul Universitar și după vreo oră și jumătate a ieșit o doamnă doctor și mi-a spus că a făcut un stop cardio-respirator.

După vreo jumătate de oră a venit și mi-a spus că nu se mai poate face absolut nimic și a murit soția mea. Vă puteți imagina ce am simțit în acel moment! Mi s-a spus că a murit de COVID.

A doua zi luni a trebuit să scot de la morgă, să o duc neapărat la cimitir, că nu se poate altfel sub niciun aspect posibil și să înmormântez.

Vă puteți imagina că nu aveam nici cu groapa pregătită, și am o durere în suflet pentru faptul că nu am lăsat-o încă două zile, ca să o pot să o înmormântez ca lumea”, a povestit Aurel Pădureanu la Antena3.

„Ce lasă el în urmă?”

Cântărețul Aurel Pădureanu revine după tragedia din viața sa și îl întreabă pe Vlad Voiculescu ce lasă în urmă, având în vedere toate aceste lucruri și legi urâte pe care le aprobă, umilindu-i pe cetățeni. Acesta a dezvăluit că toate evenimentele desfășurate în această perioadă l-au dezamăgit și l-au făcut să-i fie rușine că trăiește în România. Cât despre Vlad Voiculescu, soțul Corneliei Catanga recunoaște că i-a lăsat un gust amar.

„Și ea ( n.r Cornelia Catanga) și Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă au fost prime stele în constelația muzicii lăutărești au făcut enorm de mult și l-aşi întreba pe domnul Vlad Voiculescu ce lasă el în urmă?

Oamenii ăștia și au înscris numele în nemurire! Ce lasă domnul Vlad Voiculescu și ceilalți miniștrii care au fost până acum? Mie mi-a lăsat un gust amar și uneori chiar îmi este rușine că trăiesc în această țară

Vor lăsa doar răutate şi mizerie umană. O spun cu toată responsabilitatea. Acum ce folos? Mă bucur pentru ceilalți, pentru că o să se rezolve problema. Nu știu cât oi mai trăi și eu, dar ceea ce am văzut! Nici nu știu dacă i-a pus acolo în coșciug rochia. Îi luasem rochie nouă şi pantofi”, a declarat plângând Aurel Pădureanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI