10 sept. 2024 | 22:01

Soția unui concurent de la Puterea Dragostei, ucisă în Olanda. Cine este principalul suspect

Monden
Soția unui concurent de la Puterea Dragostei, ucisă în Olanda. Cine este principalul suspect
Sotia unui concurent de la Puterea Dragostei, ucisa in Olanda

Ana Maria Vasiliu, soția lui Gabriel Vasiliu, fost concurent la Puterea Dragostei, a fost ucisă cu sânge rece în Olanda. Trupul său neînsuflețit a fost găsit într-o stare deplorabilă, iar principalul suspect este un cetățean britanic. Familia și apropiații sunt în stare de șoc, în timp ce autoritățile continuă ancheta.

Soția lui Gabriel Vasiliu a fost ucisă în Olanda

Ana Maria Vasiliu și-a găsit sfârșitul într-o manieră tragică, fiind ucisă în Olanda. Deși detaliile exacte despre circumstanțele crimei nu au fost încă dezvăluite de autorități, primele informații indică faptul că un cetățean britanic ar fi responsabil pentru moartea femeii.

Trupul neînsuflețit al acesteia a fost descoperit într-o stare deplorabilă, iar familia ei a fost chemată pentru identificarea cadavrului. Sora sa, care locuiește în Spania, a fost cea care a fost rugată să facă această identificare dureroasă.

Tragedia este cu atât mai greu de suportat pentru familie, cu cât Gabriel Vasiliu, soțul Anei Maria, se află în prezent în închisoare, ispășind o pedeapsă de trei ani pentru trafic de persoane și infracțiuni legate de droguri.

Gabriel Vasiliu, fost finalist la Puterea Dragostei, încarcerat

Gabriel Vasiliu, cunoscut publicului pentru participarea sa în sezonul doi al emisiunii Puterea Dragostei, a cucerit atunci simpatia telespectatorilor, reușind să ajungă până în marea finală.

După ce emisiunea s-a încheiat, acesta și-a găsit dragostea în persoana Anei Maria Stoica, alături de care a format un cuplu din 2019 și s-au căsătorit în 2022.

Cu toate acestea, viața lui Gabriel a luat o întorsătură dramatică atunci când a fost condamnat la închisoare. Acesta a fost găsit vinovat de trafic de persoane și deținea droguri pentru consum propriu.

Deși și-a recunoscut vinovăția și a cerut să fie judecat conform procedurii simplificate, bărbatul nu a scăpat de pedeapsă, fiind condamnat la trei ani de închisoare.

Citește și Anchetatorii au aflat adevărul. Care a fost motivul crimei din Brăila. De ce a fost ucisă de fapt doctorița Marina!

Tragedia lovește o familie tânără

Căsătoriți de doar doi ani, Gabriel și Ana Maria Vasiliu păreau să aibă un viitor promițător împreună. Cu toate acestea, fericirea lor a fost umbrită de problemele legale ale lui Gabriel, iar acum, tragedia morții soției sale îi lovește din plin.

În ziua nunții lor, mama lui Gabriel le transmisese un mesaj emoționant de dragoste și speranță: ”Vă doresc, copii frumoși, să aveți parte de fericire luminoasă și veșnică.”

Cuplul părea fericit și unit, însă viața lor a fost distrusă de o serie de evenimente dramatice. Autoritățile continuă să investigheze circumstanțele acestei crime, în timp ce familia și prietenii își plâng pierderea. Ancheta este în desfășurare, iar cazul rămâne unul șocant, în care multe întrebări sunt încă fără răspuns.

Citește și Cum a fost ucisă femeia din Dâmbovița. Filmul tragediei, dezvăluit de anchetatori!

Parteneri
Cine este tânărul român care și-a pierdut viața în Germania la Oktoberfest
Redactia.ro
Ostropel de pui cu mămăliguță. Așa îl făceau și bunicile noastre
Click.ro
Elon Musk s-a întrebat de ce „nimeni nu încearcă să îi asasineze pe Biden și Kamala Harris”. Ce a urmat după aceea
Digi24
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au văzut TOATE
Vocea.biz
CUPLUL ANULUI în lumea mondenă! Și-a făcut iubită moldoveancă, mai tânără decât fiica lui! Avem imaginile! FOTO
Unica.ro
Schimbări radicale pentru profesori. Ce se întâmplă cu orele suplimentare
EVZ.ro
Dani de la Insula iubirii își caută iubită după despărțirea de Mădălina! Cum vrea să arate viitoarea parteneră. În ce relații a rămas cu Maria
Spynews
Alertă totală în Ungaria. Pericol imens pe Dunăre. Militarii au fost mobilizați
Capital.ro
Ea are 30 de ani și el, 64, si e chiar mai tânără decât copiii lui. Cine e superba moldoveancă?
Avantaje
PUTIN a DECIS URGENT! ARMATA este PREGĂTITĂ. UNDĂ DE ȘOC la nivel MONDIAL
Mediaflux
Dani de la Insula iubirii își caută iubită după despărțirea de Mădălina! Cum vrea să arate viitoarea parteneră. În ce relații a rămas cu Maria
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Ispita Mădălina de la Insula Iubirii a ajuns pe mâinile medicului estetician după ce a suferit complicații. Cum arată acum
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro