Soţia şefului Ferrari, dezvăluiri inedite. Romina Gingașu, despre ce îi place lui Piero Ferrari să facă în România: „Avem şofer”

de: Anca Lupescu
25 11. 2023

Romina Gingașu, soția șefului Ferrari, a vorbit despre soțul ei și despre ce îi place acestuia să facă în România. Între cei doi este o diferență de vârstă considerabilă, însă cuplul pare să fie fericit în ciuda acestui aspect. Ei vin des în România, iar Romina a vorbit despre cum l-a întâlnit pe miliardar și ce test i-a dat acesta înainte de a o cere în căsătorie.

Romina Gingașu este soția șefului Ferrari. Cum s-au întâlnit

Romina Gingașu are 31 de ani și a reușit să îl cucerească pe Pierro Ferrari. Cei doi sunt căsătoriți, iar el are o avere de aproximativ 6,3 miliarde de euro, fiind unul dintre patronii Ferrari.

Citește și: Romina Gingașu, soția patronului Ferrari, a atras toate privirile! Cum a fost surprinsă românca FOTO

Cei doi au o relație de lungă durată, fiind împreună de 7 ani. Cu toate acestea, înainte să o ceară de nevastă miliardarul a supus-o pe româncă la un test.

”Ne-am cunoscut la Monza, eram trimisă de Bombardier, vindeam avioane private. Am încercat 6 luni de zile să-i vând un avion și m-a refuzat.

După multe refuzuri, m-a invitat la cină. La prima întâlnire mi-a făcut un test. Piero m-a întrebat ce părere am despre situația lui. Am răspuns sincer, iar după 7 ani suntem împreună. Am zis că banii aduc un confort și atât, în rest, suntem oameni”, a spus Romina Gingașu, la Digi FM.

Ea a povestit că i-a fost greu să se obișnuiască cu modul în care partenerul ei își trăiește viața. Românca are 31 de ani, iar șeful Ferrari are 78 de ani. 

”Mi-a fost greu la început lângă Piero și cu stilul lui de viață, însă a durat cam 3-4 ani să mă acomodez. La început nici nu aveam garderobă pentru ce întâlniri avea el. Eu eram mereu în sacou și cămașă și Ferrari mi-a deschis o lume la care nici nu visam. Și îi mulțumesc pentru asta.”, a mai spus românca.

Ce face Piero Ferrari în România

Romina și-a adus soțul în România, având în vedere că ea are afaceri în imobiliare aici. Când vizitează țara, soțul ei se relaxează. Bă chiar și-a luat o Dacie cu care se plimbă prin Capitală.

Vezi și: Cine este, de fapt, românca Romina Gingașu, cea care va moșteni imperiul Ferrari

Romina a spus că ea și soțul ei vin lunar în România și soțului ei îi place aici, bă chiar și-a făcut prieteni.

”Vine (n.r. Pieero Ferrari) în fiecare lună (n.r. în România). Îi place, are prieteni. România este diferită de Italia. Ne place să venim pentru câteva zile. Totul aici (n.r. în Italia) este despre Ferrari, ne deconectăm puțin. Ne-am cumpărat o Dacia și acum o lună ne-am plimbat prin București. Avem șofer”, a mai povestit tânăra.

Romina a vorbit despre felul în care soțul ei își conduce afacerea, spunând că primele de Crăciun erau în valoare de 5.000 de euro pentru fiecare anagajat al companiei.

În 2016, când am început relația cu Piero Ferrari, fiecare angajat de la femeia de serviciu până la CEO primea o primă de Crăciun de 5.000 de euro. Azi a fost spus public că fiecare o să primească anul acesta 17.000 de euro primă de Crăciun. În funcție de performanța companiei. Mi se pare frumos și corect.