Soția polițistului care l-a ucis pe George Floyd, anunț devastator. Ce se întâmplă chiar acum la Minneapolis

Soția polițistului care l-a ucis pe George Floyd, anunț devastator. Ce se întâmplă chiar acum la Minneapolis
Soția polițistului care l-a ucis pe George Floyd, anunț devastator. Ce se întâmplă chiar acum la Minneapolis

Kellie Chauvin, soția lui Derek Chauvin, ofițerul de poliție care l-a ucis pe George Floyd după ce a îngenunghiat pe gâtul său, a făcut un anunț surprinzător.

Soția polițistului criminal din Minneapolis care l-a ucis pe George Floyd, anunț devastator

Afro-americanul George Floyd a murit, în mai 2020, după ce un polițist a îngenunchiat pe gâtul lui, preț de opt minut, în timp ce acesta era la pământ și nu putea reacționa. FBI anchetează decesul bărbatului din statul american Minnesota. Moartea acestuia a fost înregistrată, iar videoclipul a fost urcat în mediul online. În filmare se aude cum geme și spune, în repetate rânduri: „Nu pot să respir!”.

La scurt timp după incident, departamentul de Poliție Minneapolis a declarat că omul legii răspundea la un apel privind o infracțiune. Poliția din Minnesota a recunoscut că bărbatul din filmare a murit în urma unui ”incident medical” într-o ”interacțiune a poliției”. Acesta era acuzat de falsificare.

„Cred în ceea ce am văzut, iar ceea ce am văzut e greșit pe toate planurile. Să fii negru în America nu ar trebui să fie o pedeapsă cu moartea”, a spus primarul din Minneapolis, Jacob Frey.

Incidentul din Minneapolis a început după ce ofițerii l-au localizat pe bărbat în mașina sa. Oamenii legii i-au cerut acestuia să se îndepărteze de vehicul, iar bărbatul a opus rezistență fizică. După ce clipul a fost făcut public, poliția a anunțat că doi ofițeri au fost suspendați temporar.

  • Chauvin a fost arestat, este acuzat de crimă de gradul trei și omor prin imprudență de gradul doi în cazul morții lui George Floyd.

Decizia parteneri ofițerului

Acum, Kellie Chauvin, soția polițistului criminal, a intentat divorț. Femeia a cerut, de asemenea, ca familia și copiii să fie lăsați în pace și să le fie acordată siguranță și intimitate, cu precizarea că fiii ei sunt dintr-o altă căsnicie și că nu are copii cu ofițerul acuzat de crimă.

„Aseară am discutat cu Kellie Chauvin și cu familia ei. Este devastată de moartea lui George Floyd, iar toate gândurile sale se îndreaptă spre familia sa, cei dragi lui și toți cei care suferă din cauza acestei tragedii. Ea a cerut disoluția mariajului ei cu Derek Chauvin.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI