Soția lui Viorel Cataramă, veste șoc despre starea de sănătate a acestuia: „Este momentul să facă o testare”

Soția lui Viorel Cataramă, veste șoc despre starea de sănătate a acestuia:
Ce vârstă are, de fapt, Viorel Cataramă. Operațiile estetice îi ascund anii

Omul de afaceri, Viorel Cataramă, a ajuns în vizorul presei, în urmă cu o săptămână, atunci când s-a expus unui focar de infecție cu COVID-19 pentru a le oferi o lecție autorităților. Acesta a vrut să demonstreze că măsurile extreme luate în această perioadă au contribuit la distrugerea economiei românești. Soția sa a oferit în urmă cu puțin timp lămuriri cu privire la starea de sănătate a soțului său.

„Este momentul să facă o testare”

Medicul Adina Alberts, soția omului de afaceri Viorel Cataramă, a publicat în urmă cu puțin timp un mesaj destinat persoanelor care se preocupă de starea de sănătate a soțului său. În urmă cu o săptămână, Viorel Catarmă s-a s-a expus singur la infecția cu COVID-19, după ce a mers în comuna Bărbulești, o zonă în care se află 70 de persoane infectate cu noul coronavirus. Acesta s-a îmbrățișat cu un bărbat infectat, iar acum așteaptă să vadă ce va urma.

STAREA DE SĂNĂTATE A SOȚULUI MEU

Pentru că sunteți atât de mulți prieteni care mă întrebați care este starea de sănătate a lui Viorel Cataramă, iată situația. Astăzi se împlinește exact o săptămână de când soțul meu s-a autoexpus riscului infectării cu COVID -19.
Până în acest moment el nu a dezvoltat simptome caracteristice infectării cu noul coronavirus. Iar de boală SARS-Cov-2 nici nu poate fi vorba.

Cu excepția unui episod de dispnee ușoară și a un catar nazal de slabă intensitate, alte simptome nu a dezvoltat. Temperatura corporală nu s-a ridicat peste 37 grade C, iar saturația oxigenului în sângelui arterial periferic (SpO2)nu a scăzut sub 97% .

Este momentul să facă o testare. Este exact ceea ce va face astăzi cu ajutorul unei unități medicale mobile ce se va deplasa la domiciliu pentru recoltare. Până acum NU s-a mai testat”, a anunțat dr. Adina Alberts pe pagina sa de Facebook.

În acest moment, Viorel Cataramă locuiește separat de soția și fetița sa, așteptând să treacă cu bine de cele 14 zile izolare. Cea care a făcut anunțul separării a fost chiar soția sa, menționând faptul că pentru siguranța micuței cei doi vor locui separate. În urma gestului său nepotrivit, procurorii au deschis un dosar penal pe numele lui Viorel Cataramă pentru zădărnicirea combaterii bolilor, decizie contestată de Viorel Cataramă.