01 mart. 2023 | 17:38

Soția lui Kobe Bryant a câștigat un proces de 30 de milioane de dolari. „Un act grotesc”

Știri generale
Soția lui Kobe Bryant a câștigat un proces de 30 de milioane de dolari. „Un act grotesc”

Soția lui Kobe Bryant a câștigat un proces cu poliția din Los Angeles și trebuie să primească despăgubiri de aproximativ 30 de milioane de dolari. Văduva fostul jucător de baschet s-a adresat justiției după ce în spațiul public au apărut mai multe fotografii de la locul unde a avut loc accidentul de elicopter în care au murit soțul și fiica ei, în ianuarie 2020.

Soția lui Kobe Bryant a câștigat un proces cu o miză de 30 de milioane de dolari

Soția lui Kobe Bryant a luptat în tribunal și a reușit să-i facă să plătească pe cei care au făcut poze la locul accidentului de elicopter în care și-au pierdut viața fostul jucător de baschet, dar și fiica lor. Incidentul a avut loc în ianuarie 2020, iar după două luni publicația Los Angeles Times a scris că un angajat al poliției din Los Angeles a făcut mai multe fotografii la locul tragediei și s-a lăudat cu ele într-un bar, unde a intrat în vorbă cu mai multe femei.

Articolul a înfuriat familiile victimelor, care au decis să acționeze autoritățile în judecată. Vanessa Bryant a insistat cel mai mult și după aproape trei ani a câștigat bătălia, deși autoritățile au oferit, în noiembrie 2021, despăgubiri de 2,5 milioane de dolari. Un juriu federal din California a stabilit, în august 2022, că autoritățile locale trebuie să-i plătească despăgubiri în valoare de 15 milioane de dolari Vanessei Bryant. După alte șase luni a câștigat definitiv procesul și trebuie să primească în total 28,5 milioane de dolari.

„Ziua de astăzi marchează bătălia pe care doamna Bryant a dus-o împotriva celor care s-au angajat într-un asemenea act grotesc. S-a luptat pentru soțul ei, pentru fiica ei, și pentru toți cei care au fost tratați cu aceeași lipsă de respect.

Să sperăm că victoria pe care ea a obținut-o în tribunal și verdictul dat de justiție vor pune odată pentru totdeauna punct unor astfel de practici”, a declarat Luis Li, potrivit cotidianului britanic Daily Mail.

Kobe Bryant a murit în luna ianuarie a anului 2020. Ancheta a stabilit că pilotul elicopterului a făcut o greșeală în condiții de ceață densă și aparatul s-a destrămat, după ce s-a lovit de un munte.

Înainte să se retragă, în 2016, sportivul a câștigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, a fost desemnat cel mai bun jucător din ligă în 2008 și cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010. A fost selecţionat de 17 ori pentru All Star Game şi desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Click.ro
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Joshua Castellano, așa cum nu l-ați mai văzut. Unde a fost surprins omul de afaceri
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Obligatoriu pentru toți proprietarii de animale. Regulile UE nu pot fi încălcate
Capital.ro
Preparatul ideal pe care să îl consumi în Vinerea Mare | Se gătește repede și ușor
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
Situație PERICULOASĂ pentru România. Declarația care ne dă fiori reci
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O tânără a stârnit controverse după ce a recunoscut că nu își spală pijamalele după fiecare purtare. Ce i-au spus internauții
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro