Soția lui Gigi Becali este o bunică model. Cum a fost surprinsă Luminița Becali, alături de nepoată FOTO EXCLUSIV

de: Anca Lupescu
15 02. 2022

 Soția lui Gigi Becali nu se mai  dezlipeste de catre nepoata ei si este văzută aproape zilnic alături de aceasta. Impreuna cu o ruda ,Luminita Becali a petrecut ieri timp prețios alături de nepoata la un loc de joacă din zona Baneasa. Luminita si-a sărutat printesa ori de cate ori a avut ocazia si a avut grija de aceasta ca o bunica implicată.

Luminița Becali, îndrăgostită de nepoțica ei

Gigi Becali și soția lui au devenit bunici în vara anului 2020. Cei doi se bucură de noul lor statut și petrec cât de mult timp pot cu nepoțica lor. Teodora Becali, fiica cea mare a latifundiarului, a devenit mămică pentru prima oară în urmă cu doi ani. Micuța este feblețea familiei și este răsfățată de bunici, dar și de mătușele ei, Alexandra și Cristina Becali. De fapt, Luminița Becali, bunica fetiței, este cea mai încântată. Soția latifundiarului își petrece cât de mult timp poate cu nepoțica ei și este foarte grijulie cu ea.

Soția lui Gigi Becali nu se mai dezlipește de micuța Maria și este văzută aproape zilnic alături de ea. Alături de cineva din familie, Luminița Becali a ieșit ieri cu nepoata la un loc de joacă din zona Băneasa. 

Soția lui Băneasa și-a sărutat nepoata și s-a jucat cu ea ca o bunică implicată și grijulie. 

Gigi Becali, în culmea fericirii

Și Gigi Becali este un bunic tare fericit. El a vorbit despre vestea pe care fiica lui Teodora i-o dădea în urmă cu aproape doi ani. 

”Vreau ca toată lumea să fie la fel de fericită cum sunt eu acum. Sunt prea bucuros ca să mă mai intereseze altceva acum.

Copiii nu vor să vorbesc așa mult despre asta. Vorbesc cu voi din dragoste, dar nu vreau să mai vorbesc despre copii. O cheamă Maria.

Nașii sunt fata lui Teia și ginerele. Seamănă cu mine. De azi, de la 8 dimineața, când eram la biserică, și până când a născut, pe la prânz, am fost în lacrimi și m-am rugat să nască fata bine”, spunea patronul FCSB.

El a recunoscut că a plâns în momentul în care micuța Maria s-a născut perfect sănătoasă, la 3,9 kg.