Soția lui Andrei Duban, joc periculos la Survivor. Ce au surprins camerele ascunse

de: Năstase Mirabela
29 01. 2020

”Survivor România” oferă tot mai multe surprize telespectatorilor, iar în centrul atenției se află acum chiar soția actorului Andrei Duban, pe nume, Grațiela Duban. ”Faimoasa” a fost surprinsă de camerele cu infraroșu într-o ipostază mai mult decât delicată, lăsându-se ”consolată”, de un coleg, în întuneric.

Soția lui Andrei Duban, joc periculos la Survivor

Camerele cu infraroșu nu iartă pe nimeni, așadar Grațiela Duban a intrat în vizorul fanilor săi, care cred că atmosfera va fi una extrem de ”încinsă” atunci când Andrei Duban îi va cere lămuriri nevestei sale, dar până atunci speculațiile curg. Echipa Faimoșilor au pierdut lupta pentru imunitate, iar Grațiela Duban, afectată peste măsură de acest eveniment s-a lăsat consolată de un coleg pe nume Ghiță, un nou membru al echipei. Trebuie menționat că Grațiela a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Ghiță.

“Toleranța și răbdarea sunt calitățile care îmi vor fi aliate în această competiție. Cel mai dificil îmi va fi să gestionez dorul de casă, de familie. Sunt conștientă că nu va fi ușor și vreau să demonstrez că pot face față chiar și în condițiile foarte dificile din Republica Dominicană”, a mărturisit Grațiela Teohari Duban atunci când s-a decis să ia parte la o aventură de asemenea anvergură.

Faimoșii au pierdut lupta pentru imunitate. Cine va pleca acasă

Faimoșii au pierdut jocul pentru imunitate, la Survivor România, a doua oară consecutiv, iar echipa va rămâne fără încă un membru. Elena Ionescu, Ruby și Lino Golden sunt propuși pentru eliminare.

Jocul de protecție a fost câștigat de Asiana și de Cezar Juratoni, iar după nominalizări, cei trei propuși spre eliminare sunt: Elena Ionescu, Ruby și Lino Golden. Concurentul care părăsește emisiunea va fi cel mai puțin votat de către public. Numărul la care pot vota 1230, iar tariful fiecărui SMS este de 1.19 euro (TVA inclus).