Sorin Oprescu, apariție surpriză la TV. Cum își plânge de milă fostul edil după ce a furat la 7 mâini

Sorin Oprescu, apariție surpriză la TV. Cum își plânge de milă fostul edil după ce a furat la 7 mâini
Sorin Oprescu, moment emoționant la TV. Cum se plânge de milă după ce a furat cu nemiluita?

Sorin Oprescu a făcut o serie de declarații emoționante în prima apariția a sa la TV din ultimii patru ani. Fostul primar al Capitalei a vorbit, în cursul zilei de duminică, la Antena 3, despre felul în care a decurs viața sa, după ce a pierdut titulatura de edil și nu numai. Iată cum și-a plâns de milă minute în șir, după ce a furat la 7 mâini.

Sorin Oprescu, mărturisiri despre viața sa

Fostul edil al Bucureștiului a vorbit, în cursul zilei de duminică, la Antena 3, despre cum a decurs viața sa după ce a fost acuzat de spălare de bani și luare de mită și nu numai. Acesta a făcut mărturisiri cum nimeni nu s-ar fi așteptat spunând că nu a căutat să facă altceva decât să-și împartă viața sa ajunsă pe acest făgaș nenorocit.

Amintim că Sorin Oprescu este acuzat de către procurorii de la Direcția Națională Anticorupție de spălare de bani, luare de mită, constituire de grup infracțional organizat și de abuz în servicii. Fostul primar a fost, în baza acuzațiilor dovedite a fi total a devărate, condamnat în primă instanță la 5 ani și 4 luni de închisoare.

Sorin Oprescu, apariție la TV, după 4 ani
Sorin Oprescu, apariție la TV, după 4 ani

„Atunci când toată lumea era vinovată”

„Nu am căutat să fac altceva decât să-mi împart viața mea ajunsă pe acest făgaș nenorocit, între meseria de bază, chirurgie și instanțele de judecată. Uite că au trecut aproape patru ani. După trei ani și jumătate de depoziții de martori, de apărători, am avut senzația că trăiesc din nou clipele anului 2015 și că hotărârea de atunci luată și pusă într-un plic galben a fost desfăcută. A fost desfăcut plicul cu o hotărâre luată atunci și că eu trebuie să dispar, asta este percepția mea: Oprescu a făcut destule, a devenit enervant și a fost și conjunctura anilor 2015, atunci când toată lumea era vinovată, era posibilă transpunerea ideii de neam de infractori, toți eram niște infractori. Tot scenariul de atunci a dus la patru ani de zile de stat în fața instanțelor de judecată”
Sorin Oprescu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI