Sore s-a despărțit de iubitul ei. Ce s-a întâmplat între ea și tatăl fiicei sale

de: Bișinicu Andreea
31 05. 2022

Veste bombă în showbizul românesc. După ce Raluca Bădulescu a anunțat că divorțează de soțul ei, Florin Stamin, o nouă despărțire ia cu asalt lumea mondenă. Sore și tatăl fiicei sale și-au spus adio, după o relație de 8 ani de zile. Ce a declarat frumoasa blondină.

De ce s-a despărțit Sore de tatăl fiicei sale

Sore și Mircea Julean, tatăl fiicei sale Erin, s-au despărțit după o relație de 8 ani de zile. Artista a fost cea care a făcut anunțul pe rețelele sociale, acolo unde fanii au rămas socați de vestea blondinei.

„Au fost 8 ani care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare, pe Erin (n.r – pe fiica ei). De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vorm forma mereu o familie.

Am simțit responsabilitatea de a face această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum mi-am expus relația pe internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz.”, a scris Sore pe rețelele sociale.

De ce nu s-a căsătorit Sore cu tatăl fetiței ei

Acum ceva timp, Sore spunea motivul pentru care ea și Mircea nu au ajuns în fața altarului, deși erau împreună de foarte mulți ani și au o fetiță împreună, pe micuța Erin. Artista a declarat că nu a fost genul de fată care să se viseze mireasă, atunci când avea doar câțiva anișori.

„Da, am fost cerută în căsătorie, însă nunta, ca eveniment, nu a fost pe lista noastră de priorități și dintr-o comoditate.

Nici eu, nici el nu suntem fanii evenimentului în sine, care este un factor de stres imens pentru miri și ar presupune un număr foarte mare de invitați pe care i-am avut deja la botez, am văzut ce înseamnă asta și cred că atunci ne-am convins amândoi că ne e bine așa cum suntem.

Sinceră să fiu, nici nu am fost genul de fetiță care să își imagineze ziua nunții, nu prea îmi pot explica de ce, probabil de aceea nici nu sufăr pentru că n-am fost mireasă, încă.”, a mărturisit artista, potrivit viva.ro.