Soluţia oferită de directorul Termoenergetica pentru bucureştenii care nu au apă şi căldură: “Costă câteva sute de lei”

Soluţia oferită de directorul Termoenergetica pentru bucureştenii care nu au apă şi căldură: “Costă câteva sute de lei”
Cu ce soluție a venit recent Termoenergetica?

Termoenergetica vine cu o soluție pentru bucureștenii care se plâng de frigul din case și de lipsa apei calde. Cu ce opțiune a venit directorul Termoenergetica pentru această perioadă deloc plăcută pentru cetățenii Bucureștiului?

Termoenergetica, soluție pentru bucureșteni

Bucureștenii sunt din nou într-o situație bine cunoscută – fără căldură și apă caldă. Directorul Termoenergetica a venit recent cu o soluție pentru cei care locuiesc în Capitală. Mai exact, acesta recomandă cetățenilor un calorifer electric și boiler electric.

Amintim că mii de oameni stau în frig din cauza avariilor și nici nu au apă caldă. Varianta rămasă oferită de directorul Termoenergetica este un boiler electric ce costă ‘câteva sute de lei’, a spus acesta marți, la Antena 3.

Cel din urmă a subliniat și că probleme pot apărea oriunde, ulterior menționând că până și el se folosește de un astfel de artificiu pentru apa caldă în cazul avariilor.

„Avariile pot apărea oriunde. Am avut săptămâna trecută câteva zile în care nu am avut apă caldă şi căldură. Pentru spălat există soluţia de boiler electric, e câteva sute de lei, pentru momentele când există avarii. Da, eu mi-am pus un boiler electric din cauza acestor avarii”, a mai declarat acesta.

În ceea ce privește căldura din apartamente, același oficial a adus în prim-plan caloriferul electric: „Eu am pus un calorifer electric în priză.”

„Problema acestui sistem e foarte gravă, sunt câţiva ani de când spunem că există aceste probleme, cerem finanţare pentru acest sistem. Soluţia e modernizarea acestui sistem”, a încheiat şeful Termoenergetica.

„Estimăm că va fi mult mai bine”

Claudiu Crețu estimează că soluționarea acestei probleme va avea loc de la 1 noiembrie, moment în care situația va fi una cu mult mai bună pentru cei aproape 100.000 de bucureșteni care suferă acum din cauza lipsei căldurii și apei calde. Oficialul a declarat că faptul că nu s-a investit în această direcție în ultimii 10-15 ani ne face pe toți să avem de suferit acum.

„Probleme au fost în spaţiul public de câţiva ani. Faptul că nu s-a investit în ultimii 10-15 ani ani ne face să suferim acum. Sunt mii de kilometri care au probleme, spărturi, modernizarea înseamnă investiţii.

Pe termen scurt, reparăm aceste spărturi şi cred că undeva de la 1 noiembrie sistemul va funcţiona din ce în ce mai bine. Avem promisiunea că şi celelalte CET-uri care sunt oprite vor porni de la 1 noiembrie. Estimăm că va fi mult mai bine faţă de octombrie”
Claudiu Crețu, directorul Ttermoenergetica

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI