Șocul din pachetele primite de la o primărie din Timiș. Ce era sub ambalajul gelului dezinfectant, de fapt

Șocul din pachetele primite de la o primărie din Timiș. Ce era sub ambalajul gelului dezinfectant, de fapt
Familia Becali, lovită de virusul pandemiei! Care e starea lor de sănătate

De cele mai multe ori, din grabă, sau neatenție, se pot produce adevărate confuzii. Dacă luăm în calcul că e vorba de medicamente sau, cum este cazul acum, de dezinfectanți, este și mai grav. Ironia stă nu în situația concretă, ci în justificările celor care au produs greșeala. Situația s-a întâmplat undeva în județul Timiș.

Șocul din pachetele primite de la o primărie din Timiș

În această perioadă de criză multe Consilii județene și primării, din fondurile proprii au decis să ofere populației, gratuit, materiale dezinfectante și de protecție. Toate necesare pentru evitarea infectării cu noul coronavirus.

Cei de la Digi 24 au relatat o întâmplare, dacă nu hilară, poate bizară și nejustificată. Totul, spun jurnaliștii Digi24, ar fi plecat de la o postare pe facebook al unuia din locuitorii localității Sânpetru Mare, din județul Timiș.

De la primărie oamenii au primit cutii cu materiale dezinfectante. Numai că surpriza mare a fost atunci când au fost deschise cutiile. Cel care a postat incidentul pe facebook povestește că au găsit tuburile cu dezinfectant, dar cu alte etichete lipite.  Firma care a furnizat respectivele tuburi, peste eticheta controversată au lipit, la repezeală, o altă etichetă pe care scria ce conțin respectivele tuburi.

Ce era sub ambalajul gelului dezinfectant, în județul Timiș

Așa cum spuneam la început, ironia acestei situații din județul Timiș nu stă în conținut, ci în justificările producătorului. Explicația acestora a fost că, datorită numărului mare de cereri, ca să grăbească lucrurile, au folosit alte tuburi, decât cele dedicate substanțelor dezinfenctate.

Șocul din pachetele primite de la o primărie din Timiș. Ce era sub ambalajul gelului dezinfectant, de fapt
Caz bizar în județul Timiș la tuburile cu dezinfectanți.

Au ambalat soluția dezinfectantă în respectivele tuburi, și peste eticheta originală au lipit alta pe care se preciza conținutul. Au mai specificat că toate tuburile folosite erau sterilizate și reetichetate. Nu știm dacă este un caz singular, dar cert este unul care ar trebui să atragă sancțiuni din partea autorităților. Materialul postat de cetățeanul din județul Timiș pe facebook a devenit, în scurt timp, viral și a adunat multe comentarii acide la adresa celor implicați.

Întrebarea firească este adresată celor din primăria localității din județul Timiș. De ce nu au verificat conținutul produsului livrat de compania în cauză? Sancțiunile ar trebuie să fie atât asupra companiei producătoare, cât și asupra celor din primăria din Sânpetru Mare, din județul Timiș.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI