Șoc uriaș pentru Cristina Șișcanu după ce a aflat ce făcea femeia care o ajuta la curățenie: “Am rămas mută”

Șoc uriaș pentru Cristina Șișcanu după ce a aflat ce făcea femeia care o ajuta la curățenie: “Am rămas mută”
Cristina Șișcanu a fost jefuită de cea care îi făcea curățenie în casă

Cristina Șișcanu este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește aproape tot ce i se întâmplă în viața de zi cu zi cu fanii ei și cei care o îndrăgesc. Recent, soția lui Mădălin Ionescu a trecut prin momente mai puțin plăcute.

Cristina Șișcanu, jefuită

În urmă cu o zi, Cristina a aflat că femeia care venea să facă curățenie în casă lua mai mult decât banii care i se cuvin. Aceasta făcea curat de două ori pe săptămână acasă la ea și la Mădălin Ionescu și făcea ordine peste tot. Uneori umbla și unde nu are voie.

A început să o suspecteze după ce a lăsat telefonul în priza de lângă pat și a plecat cu treabă, însă după femeia a făcut curățenie în casă, a dispărut și telefonul. Neștiind unde ar putea fi, a rugat-o pe doamna de la curățenie să o ajute să-l caute, însă aceasta și-a luat tot ce avea și a fugit din casă.

„Eu marți am dus-o la grădiniță pe Petra, dar îmi amintesc momentul când m-am ridicat din pat, mi-am scos telefonul din încărcător și încărcătorul a rămas acolo, în priză. Eu nu am intrat în dormitor în ziua respectivă. Ea a făcut curățenie în casă și a plecat. Am avut treabă la birou și pentru că am stat mult pe telefon, am avut nevoie de încărcător.

Tot mă gândeam cine ar fi putut să-l ia, că nu mai era nimeni acasă.(…) Vine ziua de ieri, vineri, când doamna se prezintă la program. A reușit să facă puțină curățenie și am rugat-o ca atunci când urcă să-l mai caute, că poate îl găsește ea. Și în momentul acela, doamna și-a luat lucrurile și a rupt-o la fugă. Eu nu am înțeles, am rămas mută. A plecat, am rămas mută! Eu nu am acuzat-o de nimic, eu doar am rugat-o să mă ajute să-l caut”, a povestit Cristina Șișcanu.

Nu este pentru prima dată când femeie este acuzată de furt

Cristina Șișcanu a fost nemulțumită de caracterul femeii și gestul pe care aceasta l-a făcut. După mai multe „investigații”, soția lui Mădălin Ionescu a aflat că femeia ar fi avut mai multe incidente, însă nu la fel de grave.

„Au mai existat situații. Când îmi cumpăram cosmetice, primeam mostre și le lăsam în pungi. Când mă uitam în pungi, erau goale și o întrebam. Gesturile erau nesemnificative, dar spun multe despre asta. De rușine, nu-i ziceam nimic. Și le-a însușit, aia e, dar nu e normal, frate”, a mai spus Cristina.

De asemenea, Cristina Șișcanu a rămas profund dezamăgită, deoarece îi oferea femeii tot felul de cadouri când avea ocazia.

Citește și: Cât a slăbit Cristina Șișcanu în 2 săptămâni. Care este secretul soției lui Mădălin Ionescu