Șoc în lumea fotbalului! Neymar a fost testat pozitiv cu noul coronavirus! Care e starea brazilianului

Șoc în lumea fotbalului! Neymar a fost testat pozitiv cu noul coronavirus! Care e starea brazilianului
Neymar jr. a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Temerile oficialilor de la PSG au fost confirmate. Neymar jr. a fost astăzi testat pozitiv cu noul coronavirus, anunță jurnaliștii de la L’Equipe. la fel ca și alți trei colegi ai săi de la campioana Franței. Leandro Paredes și Angel Di Maria sunt ceilalți jucători depistați pozitiv. Din primele informații oferite de sursa citată, cei trei ar fi fost infectați în timpul unei vacanțe pe care au avut-o în Spania, la Ibiza. Keylor Navas și Mauro Icardi s-au aflat și ei în această vacanță, dar testele lor au fost negative. L’Equipe scrie că starea celor trei infectați este una bună.

Neymar jr, Di Maria și Paredes s-au infectat cu noul coronavirus în timpul vacanței de la Ibiza

Neymar jr., Angel Di Maria și Leandro Paredes au revenit în Franța și se află în acest moment în izolare. Campionatul din Franța s-a reluat deja de două săptămâni, dar campioana PSG a primit aprobarea să își amâne primele două etape. Asta pentru a le putea oferi jucătorilor vacanțe, după ce au ajuns până în finala Ligii Campionilor.

Pe 21 iulie, francezii cedau ultimul act din Champions League, în fața celor de la Bayern Munchen, scor 1-2. Primul meci pe care PSG îl va juca în noul sezon de Ligue 1 este programat pe 10 septembrie, pe terenul celor de la Lens. Cel mai probabil, Neymar, Di Maria și Paredes nu vor face parte din lotul pentru acest meci.

Neymar jr. a declarat în această săptămână că nu se mai gândește să plece de la PSG. Asta după ce în urmă cu un an a pus mare presiune pe oficialii echipei pentru a fi lăsat la FC Barcelona. Chiar a lipsit o perioadă de la antrenamentele campioanei Franței. A revenit apoi, iar lucrurile par să se fi liniștit în ultima perioadă. Neymar.jr este cel mai scump jucător din istoria fotbalului. PSG a plătit 222 milioane de euro, clauza de reziliere, pentru a-l lua de la FC Barcelona.