Șoarece, fotografiat într-un magazin Lidl din București. Ce făcea când l-a remarcat o clientă

de: Ana Chivu
08 11. 2021

Un șoarece a fost fotografiat într-un magazin Lidl din București. Unde se afla acesta și care a fost reacția românilor? O clientă a remarcat animăluțul și l-a fotografiat imediat. Pozele au devenit virale.

Un șoarece a fost fotografiat într-un magazin Lidl: ce făcea acesta?

O nouă situație incredibilă în supermarket-urile din România. Un șoricel a ajuns din nou vedeta pe internet după ce a fost surprins de o clientă relaxându-se în rafturile cu biscuiți. Astfel de situații nu sunt deloc străine bucureștenilor care în ultimii ani au fost aproape invadați de cazuri asemănătoare.

„Ce surpriză…. daca il cauta cineva pe ” Laurentiu” il găsiți în Lidl titan ?”, a scris o clientă în descrierea pozelor. Majoritatea dintre internauți au început să facă glume pe această temă și să trateze totul ironic, cel mai probabil fiind săturați să audă de astfel de situații. 

„Lidl Romania, ce ii dati sa manance, de e asa gras??”, „Să nu îl treziți”, „E oferta săptămânii la Lidl? La un pachet de biscuiți primești și un șoricel?”, „Lasă, băiete, biscuiții! Brânza nu-ți mai place?”, „Pe bune???”, au fost doar câteva din comentariile internauților care au văzut fotografiile cu animalul.

Un alt român care a văzut postarea a etichetat Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor și Lidl România pentru a se lua măsuri.

Alt incident

Un alt incident a avut loc tot la un magazin din Capitală în vara acestui an. Concret, un șoricel a fost surprins într-un hypermarket din zona Metalurgiei, cartierul Berceni. Compania a reacționat la solicitarea observatornews.ro printr-un comunicat:

„Cazul semnalat este unul izolat și, în vederea rezolvării acestuia, am contactat imediat o firmă autorizată care va interveni în cel mai scurt timp pentru a realiza operațiunea de deratizare. Le cerem scuze clienților noștri pentru disconfortul creat și vă asigurăm că am luat toate măsurile necesare remedierii situației.

Magazinul respectă cu strictețe măsurile igienico-sanitare impuse, în toate magazinele sale din țară, precum și în cele cinci depozite. Astfel, în magazine au loc frecvent operațiuni de deratizare, unitățile din toată țara fiind monitorizate lunar.

Se folosesc numai substanțe biocide avizate de Ministerul Sănătății și toate acțiunile de combatere a dăunătorilor se realizează de către firme autorizate. Regretăm situația și, în continuare, vom lua toate măsurile pentru ca astfel de incidente să nu se repete”, a fost răspunsul companiei.

Tot în vara acestui an rozătoarele se plimbau în voie în zona teraselor din parcul Herăstrău.

„Așa ceva!!!! Azi în Bucuresti, zona teraselor Herăstrău. Dezinsecția în București a întârziat doar 3 luni. Care e timpul de gestație la șobolani? Ca să știu cu cât înmulțesc”, a scris Monica Davidescu alături de fotografia în care a surpins șobolanii.