Soacra Elenei Udrea, mesaj din Italia. Ce le-a transmis femeia celor din țară

Soacra Elenei Udrea, mesaj emoționant pe pagina de socializare

Soacra Elenei Udrea are un mesaj emoționant pentru toți românii, în timp ce se află în cea mai afectată zonă din lume de coronavirus, nordul Italiei. Femeia transmite tuturor să rămână în case, pentru că ”virusul se mișcă odată cu omul”. Însă rămâne o persoană optimistă și crede că vom trece curând peste această criză dacă respectăm regulile.

Soacra Elenei Udrea, activă pe rețelele sociale. Trimite mesaje motivaționale

Deși toată planeta trăiește clipe din ce în ce mai grele, cu restricții tot mai multe și o bătălie contra unui dușman nevăzut, care face mii de victime zilnic, Anișoara Alexandrov, soacra Elenei Udrea rămâne o femeie optimistă. Ea a postat pe conturile sale de socializare un mesaj prin care îndeamnă oamenii să rămână în case. Femeia de 59 de ani este o prezență activă pe rețelele sociale, potrivit wowbiz.ro

”Trăim o perioadă grea, însă vom trece și peste această încercare cu credință, iubire și grijă față de semenii noștri! (…) Virusul se mișcă odată cu omul. Dacă oamenii se opresc, se oprește și el. Stai în casă!”asta a scris soacra Elenei Udrea acum două zile, preluând mesajul autorităților.

Soacra Elenei Udrea rămâne optimistă. Își așteaptă familia în vizită în Italia

Anișoara Alexandrov lucrează de mai mulți ani într-un orășel din nordul Italiei, cea mai afectată zonă de pe glob, de coronavirus. Mama lui Adrain Alexandrov are proviziile făcute și ține legătura permanent cu rudele ei din țară. Cu toate acestea, femeiea rămâne optimistă și își dorește ca în acest an familia să o viziteze, după ce tot pericolul creat de coronavirus va dispărea.

Soacra Elenei Udrea, mesaj din Italia. Ce le-a transmis femeia celor din țară
Cum a fost surprins iubitul Elenei Udrea în plină criză de coronavirus. Sursă foto: SpyNews

Fiul ei pare să-i asculte sfaturile. El că a fost surprins, acum câteva zile, de paparazzi SpyNews, respectând regulile de igienă în momentul în care a ieșit pe stradă. Imediat după ce a coborât din mașina personală Adrain Alexandrov s-a dezinfectat pe mâini, după care și-a continuat drumul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI