27 mai 2023 | 17:51

Smiley și Gina Pistol, primele reacții după ce s-au căsătorit: „Am o întrebare pentru soția mea” VIDEO

Monden
Smiley și Gina Pistol, primele reacții după ce s-au căsătorit: „Am o întrebare pentru soția mea” VIDEO

Gina Pistol și Smiley au devenit astăzi, 27 mai, oficial soț și soție! Cununia civilă și cununia religioasă au avut loc în prezența familiilor și a celor mai apropiați prieteni, la Palatul Snagov. Spre seară, cei doi miri vor petrece la Orangeria Iris, o seră aflată la liziera Pădurii Snagov. Pe rețelele de socializare, Smiley și Gina și-au ținut fanii în suspans cu detalii despre cea mai importantă zi din viața lor!

Smiley și Gina Pistol, primele reacții după ce s-au căsătorit

La scurt timp după ce a devenit soția lui Smiley, Gina Pistol a făcut și primele declarații despre evenimentul anului.

„Astăzi este o zi foarte emoționantă pentru noi, așa cum probabil este pentru toți cei care se căsătoresc și probabil înțeleg prin ce trecem. E o avalanșă de trăiri, de lucruri de făcut, un mix de bucurie cu grija, o combinație între trăirea momentului în adâncul sufletului și entuziasmul întâlnirii cu toți cei dragi care se bucură pentru noi, o succesiune de râs și plâns de bucurie, dar și de a savura fiecare secundă cât mai mult.

Este o zi pe care parcă ne-o dorim mai lungă, pentru că ne-am gândit mult la cum va fi, ne-am tot imaginat-o în fel și chip și am vrea să ne bucurăm în tihnă de fiecare detaliu, de fiecare invitat, de fiecare privire, zâmbet sau dans. Însă, dincolo de toate momentele acestei zile și de încărcătura emoțională cu care vin ele la pachet, noi ne-am promis că astăzi și mereu ne vom îmbrățișa, vom dansa, ne vom bucura de fiecare secundă de „împreună”!”, a mărturisit Gina Pistol, imediat după cununia religioasă cu Smiley.

Artistul, reacție fabuloasă după ce s-a însurat cu Gina Pistol

Pe rețelele de socializare, Smiley a publicat un video cu locația în care urmează petrecerea de nuntă, la care a adăugat o întrebare emoționantă pentru Gina Pistol, cea care i-a devenit soție pentru toată viața.

„Portile-s deschise, mesele sunt pe pozitii, scena e montata, bucataria si barul freamata, florile albe sunt asezate frumos in rama, acum sa mai vina si toti ai nostri si sa dam drumul la dans, dans, dans. Înainte de asta însă, am o intrebare pentru soția mea: Gina Pistol, dansezi? Azi și mereu?”, a fost mesajul postat de cântăreț pe Facebook.

Vedeta de la Antena 1 a avut două rochii de mireasă

Pentru nunta cu Smiley, Gina Pistol s-a trezit dis-de-dimineață pentru a se aranja. Ca deobicei, vedeta tv i-a ținut la curent pe fanii săi, cărora le-a mărturisit că va avea două rochii de mireasă.

De asemenea, Gina Pistol a ales o pereche de cercei cu diamante de la un brand franțuzesc și o pereche de sandale albe de firmă, din satin. Sandalele pe care diva de la Antena 1 le poartă sunt semnate de casa de modă Jimmy Choo și au costat în jur de 1.595 de euro.

„Cerceii pentru sâmbătă îi am. Sunt superbi. Pe ăștia îi las moștenire fiicei mele. Mi-am găsit o chestie drăguță de pus la gât. (…) Un pandantiv foarte drăguț cu un smarald mic pe un lănțișor din aur, foarte finuț. Mă duc să-l iau mâine dimineață. Le-am pregătit domnișoarelor de onoare, le-am luat ceva fain. Abia aștept să le dau. O să vă arăt după ce le dau, că vreau să fie surpriză”, a mărturisit Gina Pistol pe Instagram.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
Digi24
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75 voi fi la fel. În cluburi, dansând'
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Șoferii vor fi înregistrați. A intrat în vigoare din martie 2024. E imposibil să scapi
Capital.ro
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor. Simona Bucura Oprescu: ”Reducerea vârstei este de 10 sau de 20 de ani!”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Apare o nouă TAXĂ . Ce vor plăti românii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro