Smiley, către un concurent din echipa Tudor, la Vocea României: ”Dacă Irina spune că te vrea în deschiderea ei, eu…”

Smiley, replică incitantă după încercarea Irinei Rimes de a-i lua un concurent lui Tudor

Bătălia a început! Mai devreme în seara aceasta, din cauza interferenței cu meciul dintre România și Suedia, dar la fel de palpitant. Emoțiile cresc, iar pașii îi îndrumă pe concurenții de la Vocea din ce în ce mai aproape de bătălia finală. Cum încearcă antrenorii să-i convingă să vină în echipele lor?

Smiley, către un concurent din echipa Tudor, la Vocea României

Echipa Tudor este a doua din ediția de azi, 15 noiembrie. Fanii show-ului au revenit mai devreme în fața micilor ecrane astăzi, din cauza orei la care începe meciul România contra Suedia. Concurenții devin din ce în ce mai emoționați, antrenorii din ce în ce mai confuzi.

Tudor a avut de luat o decizie ușoară, spun fanii emisiunii, pentru că Jasmina s-a dovedit a fi încă de la audiții timbrul de care are nevoie solistul. Dorința sa de a-i ajuta pe toți cei trei din duelul afrent ar fi putut avea alături o strategie care i-ar fi salvat. Jasmina a fost preferata lui Ssmiley, iar Bogdan preferatul Irinei. Cu toate astea, Bogdan a mers mai departe în echipa cu care a venit, iar Jasmina a fost salvată de Irina Rimes.

Smileu, către un concurent din echipa lui Tudor
Smileu, către un concurent din echipa lui Tudor. Ce i-a spus artistei?

”Dacă Irina spune că te vrea în deschiderea ei..”

În acest mod, Tudor ar fi putut face o mișcare bună pentru a merge cu toți mai departe. Ar fi putut să o salveze pe Aneta, pentru că nu ar fi dorit-o nimeni în etapa următoare, pentru a fi sigur că ceilalți doi continuă competiția în echipele celorlalți doi antrenori.

O decizie grea, pentru că există riscul de a nu câștiga cu vocea Anetei, astfel să sacrifice alte două timbre doar de dragul de a le fi lor bine. ”Dacă Irina spune că te vrea în deschiderea ei, eu la ce să mă gândesc acum?”, a spus Smiley, depășit de cererea moldovencei, care i-a propus lui Bogdan să cânte alături de ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI