Smiley a anunțat că poate să renunțe la numele de scenă cunoscut în toată România. Când se va întâmpla

de: Ioana Bucur
14 11. 2023

Este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți cântăreți din showbiz-ul de la noi din țară, însă puțini îi cunosc adevăratul nume. Are o carieră fabuloasă, construită în jurul unui pseudonim ce i-a adus celebritatea, însă a făcut, recent, o dezvăluire neașteptată. Smiley a anunțat că poate să renunțe la numele de scenă cunoscut în toată România. Când se va întâmpla marea schimbare.

Smiley, mărturisire surprinzătoare

De când s-a lansat pe piața muzicală de la noi din țară ca membru al trupei Simplu, Smiley și-a construit o carieră fabuloasă, la care visează orice muzician la început de drum. Anii au trecut, iar munca, talentul și disciplina l-au ajutat să devină unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți cântăreți din showbiz-ul din România.

Dacă am spune Andrei Tiberiu Maria, puțini români ar reacționa. Dacă spunem Smiley, reacțiile sunt cu totul diferite. Cu toate că acest pseudonim i-a adus celebritatea, artistul a mărturisit recent că ar putea să renunțe la numele de scenă. Când? Nu prea curând.

Când ar putea să renunțe la numele de scenă cunoscut în toată România

Dezvăluirea a fost făcută după ce a fost întrebat dacă regretă faptul că publicul de la noi din țară nu îl cunoaște după numele real, din buletin.

„Nu, nu-mi pare rău, cred că mi s-a potrivit foarte bine porecla asta. M-au întrebat mulți oameni de ce mi-am pus numele ăsta sau de ce mi-am pus numele ăsta de scenă. Și le-am spus că nu mi l-am pus, l-au pus colegii mei de la Simplu și cred că mi se potrivește foarte bine. Nu în toate zilele.

Cred că artistul Smiley e o treabă, asemănătoare cu Andrei, dar în multe privințe diferită. Dar m-am gândit să renunț la Smiley, cu totul, la un moment dat. Probabil că se va termina și povestea asta, dar nu curând”, a explicat Smiley, la Digi FM.

Te-ar putea interesa și: Pavel Bartoș l-a avertizat pe Smiley la Vocea României: ‘S-a mai întâmplat așa’

„Avem ritualurile noastre”

Vedeta a vorbit și despre modul în care s-a schimbat viața sa de când a devenit tată. Acum, ziua lui începe la 8 dimineața, alături de fiica sa:

„Diminețile sunt mai încărcate pentru mine acuma. Nu e ca și cum mă trezesc și îmi văd de treaba mea. Mă mai joc cu fiica mea. Avem noi ritualurile noastre, stăm, citim dimineață, mai dansăm, mai ascultăm balet”.

Te-ar putea interesa și: ‘Ce faci, Smiley, la Irina Rimeș în cabină?’. Momentul care l-a uimit pe Tudor Chirilă