Situație fără precedent la Antena 3. Mihai Gâdea a plecat din timpul emisiunii sale după ce a făcut anunțul. Cine a venit în locul lui

Situație fără precedent la Antena 3. Mihai Gâdea a plecat din timpul emisiunii sale după ce a făcut anunțul. Cine a venit în locul lui
Mihai Gâdea a părăsit platoul emisiunii Sinteza Zilei

Mihai Gâdea și-a surprins luni seară telespectatorii cu un gest ciudat, dar motivat. Acesta a anunțat la începutul emisiunii „Sinteza Zilei” că nu se simte bine, iar după una dintre pauzele publicitare a părăsit platoul de filmări. În locul său a apărut colega, Oana Zamfir, care nu a scos o vorbă despre cele întâmplate.

Mihai Gâdea a creat neliniște în rândul telespectatorilor

Mihai Gâdea este directorul postului de televiziune Antena3 și totodată moderatorul emisiunii „Sinteza Zilei”, difuzată de luni până joi pe același post. Omul de televiziune, Mihai Gâdea, și-a obișnuit fanii să-l aibă în fiecare seară pe sticlă, fără excepții, ceea ce le conferă confortul de care au nevoie pentru a petrece o seară interesantă în fața televizorului.

Din păcate, ieri seară, moderatorul a anunțat încă de la începutul emisiunii că nu se simte prea bine și că nu a pregătit așa cum trebuie emisiunea. La începutul celei de-a treia ore de emisie, în locul său și-a făcut apariția Oana Zamfir, care nu a oferit explicații referitoare la starea colegului și șefului său. Aceasta a reușit să modereze emisiunea natural, ca și cum s-ar fi aflat dintotdeauna acolo.

Cu toate acestea, telespectatorii așteaptă cu interes să afle noutăți despre starea de sănătate a dirctorului de la Antena3, sperând totodată că în această seară îl vor revedea cu forțe proaspete pe micile ecrane.

Medicul Valeriu Gheorghiță, invitat la „Sinteza Zilei”

Aflat într-o intervenție în prima parte a emisiunii „Sinteza Zilei”, medicul coordonator al campaniei de vaccinare anti-COVID-19, Valeriu Gheorghiță, a vorbit în exclusivitate despre persoanele care vor primi cu prioritate vaccinul. Printre acestea se numără persoanele vârstnice, de peste 65 de ani, persoanele cu boli cronice, cu boli pulmonare, dar și angajații din sistemul de sănătate care se află în prima linie în lupta cu boala.

„Categoric, persoanele vulnerabile, ceea ce înseamnă persoane peste 65 de ani și persoane cu boli cronice, începând de la boli pulmonare cronice, boli cardiovasculare, obsezitate, diabet zaharat, neoplazii, cancere, sunt boli prioritare care îi poziționează pe pacienți în primele categorii ca beneficiari ai campaniei de vaccinare.

Este evident ca prioritatea campaniei de vaccinare să fie aceea de a proteja lucrătorii din sistemul de sănătate, în primul rând, și în al doilea rând de a proteja categoriile vulnerabile, tocmai pentru a scădea riscul de deces. Motiv pentru care la aceste categorii deja menționate se adaugă activitățile esențiale din infrastructura critică și protejarea persoanelor care deservesc aceste tipuri de activități.

Ceea ce trebuie să înțelegem este legat de tipul de comorbiditate pentru că sunt vaccinuri care vor avea o pleiadă de indicații și de contraindicații, dar din punct de vedere strategic persoanele cu boli cronice sunt persoanele prioritizate pentru a primi în primele etape vaccinarea împotriva SARS-COV-2”, a spus dr. Valeriu Gheorghiță, la Sinteza zilei, potrivit antena3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI