Situaţie bizară la LIDL! Ce au putut să audă clienţii unui magazin din România. Zgomotele care i-au scos din minţi

Situaţie bizară la LIDL! Ce au putut să audă clienţii unui magazin din România. Zgomotele care i-au scos din minţi
Zgomote ciudate se aud dintr-un LIDL din Iasi

Situaţie bizară la un magazin LIDL din Iași. Este incredibil ce au putut să audă clienţii unui magazin din România dintr-o boxă montată la intrare. Zgomotele care i-au scos din minţi și pe vecinii din zonă. Ce se întâmplă, vedeți în rândurile de mai jos.

Zgomote ciudate se aud dintr-un magazin LIDL din Iași. Ce au spus angajații magazinului

De mai bine de 7 zile, ieșenii din cartierul Vișoianu, Lunca Cetățuii, au o mare problemă, pentru că sunete ciudate ce seamănă cu graiul unor păsări exotice răsună zilnic. Dacă la început se credea că un locatar și-a cumpărat papagali gălăgioși sau că niște copii se joacă cu diverse jucării, locuitorii au descoperit de unde provine zgomotul puternic, de fapt.

Se pare că un difuzor amplasat în exteriorul magazinului Lidl  ar fi de vină pentru zgomotele incredibile din împrejurimi. În fiecare zi, începând cu primele ore ale dimineții, în toată zona se poate auzi constant ciripitul păsărelelor, papagalilor și al altor specii.

De ce a luat LIDL decizia boxei cu ciripituri

Astfel, cei care locuiesc în zonă asistă la un concert al naturii cu care deja s-au obișnuit, în fiecare zi. Motivul pentru care s-a luat această inițiativă ar avea un scop nobil, crearea unei atmosfere mai plăcute pentru clienții ce calcă pragul supermarket-ului LIDL, însă, aparent, nu toți apreciază această măsură.

La început nimeni nu a știut de unde se aud aceste sunete, speculațiile fiind care mai de care mai amuzante, însă mulți ieșeni s-au declarat deranjați de aceste zgomote.

Ce spun locatarii din zonă

„Se aude prea tare, am crezut că au început să țină papagali prin apartamente. Spre seară e puțin dubios, dar e de apreciat, dimineața e interesant”, a declarat Diana Asaftei, una dintre proprietarii din zonă, potrivit bzi.ro.

După multe întrebări și presupuneri, totul a devenit mai clar pentru ieșeni. Boxa care este amplasată chiar la intrarea în magazinul LIDL ar avea scopul de a-i încânta pe toți cei care fac cumpărături de la retailerul german.

Boxa trebuie să îmbunătățească atmosfera pentru clienți

„Pentru asta e, să fie o atmosferă mai frumoasă aici, chiar dacă vine frigul, dar nu știu cât timp va fi așa”, a declarat una dintre angajatele punctului Lidl.

Pe de altă parte, în urmă cu aproximativ o lună, magazinele Lidl din Iași au fost „călcate”de comisarii de la Protecția Consumatorilor. Din cauza mizeriei găsite, acestea au fost închise și, în plus, s-au aplicat și amenzi de aproximativ 20.000 de euro. La acel moment, Horia Constantinescu, președinte la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), a fost prezent Iași cu ocazia unei conferințe.