Se schimbă norocul: cum o să fie extrase numerele la loto de acum

Se schimbă norocul: cum o să fie extrase numerele la loto de acum

Loteria Română anunță schimbări importante. Compania modifică sistemul de joc la loto, dar și prețul biletelor. Și vânzarea acestora s-a modificat.

Loteria Română va pune la dispoziția jucătorilor, din luna noiembrie, un nou sistem loteristic dezvoltat și implementat „in-house” de către companie, prin resurse proprii.

În plus, de pe 6 noiembrie, bilete s-au scumpit și au căpătat mai multe culori: roşu, mov, portocaliu, albastru. De exemplu, la 6/49, biletul este acum verde. Despre scumpire, Loteria Română nu a făcut niciun anunț oficial.

Sistemul loteristic denumit SILOR (Sistem Loteristic Românesc) înlocuiește vechiul sistem operat de Loteria Română încă din anul 1993 și asigură continuitatea activității companiei cu respectarea standardelor de calitate, securitate și integritate.

Arhitectura noului sistem, proiectată atât din punct de vedere hardware, cât și software de către specialiștii Loteriei Române, presupune și noi terminale de joc precum și un nou sistem central.

Sistemul loteristic SILOR este unul flexibil și va permite Loteriei Române să-și dezvolte, în viitor, portofoliul de produse și să introducă, inclusiv, vânzarea în sistem online.

Loteria Română a împlinit anul acesta 112 ani de activitate și este unul dintre cele mai longevive și valoroase branduri românești. Acționarul Companiei Naționale „Loteria Română” S.A. este Ministerul Finanțelor Publice.

De asemenea, s-a modificat și sistemul de vânzare al biletelor. Biletul completat rămâne la casieră, iar clientul primește o chitanță.

Bilete mai scumpe la loto

LOTO 6/49

Prețul unei variante simple este de 5 lei.

– preț bilet de joc 0,5 lei

NOROC

Prețul unei variante simple este de 3 lei.

JOKER

Prețul unei variante simple este de 4 lei.

– pret bilet de joc 0,5 lei

NOROC PLUS​

Prețul unei variante simple este de 2 lei.

LOTO 5/40

Prețul unei variante simple este de 3 lei.

– preț bilet de joc 0,5 lei

SUPER NOROC

Prețul unei variante simple este de un leu.

PRONOSPORT (PRONO-S)

Pretul unei variante simple pentru cota de participare 100% este de 6 lei

pretul unei variante simple pentru cota de participare 25% este de 1,5 lei.

– preț bilet de joc 0,5 lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI