11 iun. 2021 | 13:16

Sinucidere înfiorătoare în Vaslui. Elev eminent, găsit mort de sora sa. Ce chin trăia acasă

Sănătate
Sinucidere înfiorătoare în Vaslui. Elev eminent, găsit mort de sora sa. Ce chin trăia acasă
Elev din Vaslui, găsit spânzurat de sora sa

Suferință fără margini într-o familie din Vaslui, după ce unul dintre copii a decis să-și ia viața mult prea devreme. Băiatul era un elev premiant și obținuse multe burse de merit, astfel că nimeni nu ar fi bănuit ce se petrece în sufletul lui. Cea care a găsit trupul neînsuflețit al băiatului a fost chiar sora sa, în vârstă de 16 ani.

La ce tratamente ar fi fost supus acasă

În urma tragediei, polițiștii au demarat o anchetă pentru a descoperi care ar fi putut fi motivele pentru care un băiat considerat geniu ar fi putut să se spânzure. Astfel, oamenii legii au aflat că situația acasă nu era una extrem de bună, băiatul neavând parte de un mediu armonios, ci dimpotrivă, acesta era victima agresiunilor tatălui său după ce consuma alcool.

De asemenea, Vremea Nouă scrie că mama băiatului ar fi fost bolnavă psihic, în timp ce tatăl obișnuia să consume băuturi spirtoase. Sora băiatului a povestit că adolescentul avusese o ceartă cu tatăl său, pe motiv că petrece prea mult timp pe tabletă și se trezește greu dimineața. Cu toate acestea, băiatul nu părea să fie atât de afectat din acest motiv, astfel încât să recurgă la sinucidere.

“Luni nu a fost la școală, iar marți și miercuri a întârziat la prima oră. A avut o ceartă cu tata pentru că petrecea foarte mult timp pe tabletă și nu mai putea să se trezească dimineața, încât să ajungă la timp la ore. Avea, probabil, și alte supărări personale, însă mie nu mi-a spus nimic.

Aseară (miercuri seara- n.red.) nu am mai vorbit cu el, însă l-am mai liniștit după acea ceartă. Era un copil foarte bun la învățătură, îi plăcea foarte mult matematica, avea note bune și la limba română”m a declarat sora băiatului, potrivit stirileprotv.ro.

“Colegii l-au văzut bătut la școală”

Dirigintele băiatului a declarat că este în stare de șoc, neputând încă să realizeze că acel tânăr deștept și cuminte nu se mai află printre cei dragi. Dascălul a povestit despre Andrei doar lucruri frumoase, cu mențiunea că era un băiat introvertit care nu povestea nimănui prin ce trecea.

Bărbatul a confirmat, de asemenea, probleme de sănătate ale mamei lui Andrei, precum și viciile tatălui, afirmând chiar că elevul ar fi fost văzut de către colegi cu vânătăi.

“Am rămas fără cuvinte când am aflat că Andrei nu mai este printre noi. A fost un elev foarte bun la învățătură, cu medii de peste 9. Lua bursă de merit, era și foarte cuminte cu toate că acasă avea o situație precară. Frații lui au reușit să depășească momentele acestea.

Chiar azi vorbeam cu doamnele de la Asistență Socială din cadrul Primăriei Deleni, care îmi spuneau că nu au avut niciodată acces în locuința băiatului. Neavând acordul părinților, ele nu au putut intra în casă, să vadă în ce condiții trăiește Andrei.

Tatăl lui a luat-o pe calea băuturii după ce și-a pierdut serviciul, mama are probleme de sănătate. În ciuda acestor dificultăți, ceilalți frați ai lui au rezistat. La el n-am sesizat nicio modificare de comportament în ultimele zile.

Andrei era oricum un copil mai tăcut, introvertit, niciodată nu se destăinuia, nu zicea și altora prin ce trece. Lumea spune că mai venea bătut la școală, dar eu nu l-am văzut niciodată cu semne, nu mi-a spus că ar avea asemenea probleme acasă”, a afirmat dirigintele băiatului.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
Digi24
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Capital.ro
Calendar ortodox pentru mai 2024. Cele mai importante sărbători religioase ale lunii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro