Singurul concurent de la Survivor România care nu se adresa cu ‘domnul Dan’. Ce legătura există cu Dan Pavel

Singurul concurent de la Survivor România care nu se adresa cu ‘domnul Dan’. Ce legătura există cu Dan Pavel
Singurul concurent de la Survivor Romania care nu se adresa cu ‘domnul Dan’. Ce legatura exista cu Dan Pavel

Dan Pavel, vedeta emisiunii „Survivor România”, este un prezentator extrem de apreciat de concurenți, cu care a creat relații speciale. Deși competiția din Republica Dominicană s-a terminat, apar și acum detalii interesante despre cea mai iubită emisiune fenomen de la Kanal D. De ce concurenții de la Survivor îi spuneau lui Daniel Pavel „domnul Dan”.

De ce concurenții de la Survivor îi spun „domnul Dan”

Invitat în platoul „Teo show”, cu ocazia zilei sale de naștere, Dan Pavel a fost plăcut surprins de trei dintre concurenții lui preferați de la Survivor România 2021. În ediția din 8 septembrie, Teo Trandafir l-a avut ca invitat pe moderatorul TV, Dan Pavel, care a făcut câteva dezvăluiri importante despre viața sa personală, dar și despre competiția din Republica Dominicană. Întrebat ce personaj și-ar dori să fie, Pavel a răspuns că Iron Man sau Mihai Viteazul. Nici bine nu a apucat să-și termine propoziția, căci prezentatorul TV s-a trezit cu o surpriză în platoul emisiunii. Zannidache, Sebi Chitoșcă și Sorin Pușcașu au intrat în direct cântându-i „La mulți ani” cu ocazia zilei sale de naștere.

Din vorbă în vorbă, s-a aflat de ce Dan Pavel era numit „domnul Dan” de către concurenții de la Survivor. Unii se adresau așa din respect sau pentru că moderatorul TV este mult mai în vârstă față de ei. Cu unul dintre Războinici are o relație specială, motiv pentru care concurentul nu i se poate adresa cu „domnul Dan”.

„Știți de ce îi spuneam domnul Dan? Pentru câ dânsul nu avea voie să vorbească deloc cu noi. Cred că în contractul îi interzicea acest lucru și nevorbind cu un domn niciodată, exista acel bun-simț. Dacă nu am avut un dialog în care să ne spună „spuneți-mi Dan”, majoritatea oamenilor de acolo, inclusiv eu, îi spuneam „domnul Dan”. Acesta este considerentul.”, a declarat Alin Sălăjean la Uzina de Dume.

Singurul concurent din competiție care refuză să-i spună așa

Toată lumea din competiție îi spunea lui Dan Pavel „domnul Dan”. Nu și Sorin Pușcașu, care a explicat, la „Teo show”, de ce nu putea să-l strige astfel. Ce legătura există între fostul concurent și Dan Pavel.

„Eu eram singurul care îi spuneam Dan. I-am și zis că sper să nu se supere pe mine că nu pot să-i spun domnul Dan ca toată lumea.”, a precizat Sorin Pușcașu.

Ce legătură există între Sorin Pușcașu și Dan Pavel

Zanni, Sebi și Sorin au fost invitați surpriză în platoul Teo show, cu ocazia zilei de naștere a lui Dan Pavel. Printre dezvăluiri, Sorin Pușcașu a ținut să lămurească faptul că nu este văr cu prezentatorul TV, așa cum s-a scris pe internet. Ci pe cei doi îi leagă o frumoasă prietenie de dinainte de a intra în competiție.

„Pentru mine nu a fost ca un părinte, ci ca un var. Așa au fost vorbele pe internet cum că noi doi suntem veri. De aia nici nu am avut ce să-i spun în competiție, pentru că noi ne știam dinainte și-i spuneam ‘Văruțu, uite ce am pățit’. Așa a apărut zvonul că suntem rude”, a explicat Sorin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI